Trăieşte ca un OM al PEŞTERII din cauza unei BOLI: Mă spăl pe dinţi cu grăsime ANIMALĂ şi vreau să fiu MĂCELAR

Un american a ajuns să trăiască ca un om al peşterii, după ce a început să consume, cu cinci ani în urmă, doar carne crudă. Din cauza unei boli rare, el nu a mai putut consuma mâncare gătită, motiv pentru care a încercat dieta paleolitică. Astfel, cu toate că prietena lui este vegetariană, el a ajuns să îşi sacrifice singur animalele pe care le consumă, în special ovine.

02 oct. 2013, 10:46

De peste cinci ani de zile, Derek Nance, un american din Kentucky, are în frigider un singur fel de mâncare şi anume carne crudă de miel. Mai mult, potrivit Vice.com, el a ajuns să se spele pe dinţi cu grăsime animală şi vrea să devină măcelar, după ce a învăţat să îşi prepare singur hrana.

Citeşte şi Un cântăreţ a slăbit peste 30kg hrănindu-se precum oamenii peşterilor FOTO

Povestea bizară a dietei bărbatului a început în momentul în care, din cauza unei boli misterioase, el nu a mai putut mânca nimic, fiind obligat să vomite tot. După ce a început să caute pe internet diferite informaţii privind regimul alimentar, el a dat peste dieta paleolitică, folosită de strămoşii noştri înainte să înveţe să gătească.

Am fost bolnav pentru o lungă perioadă de timp şi am încercat orice ca să mă fac bine. Aveam câteva capre în curte, pe care le foloseam pentru lapte, dar m-am săturat de muls aşa că le-am tăiat. Le-am mâncat pe amândouă, crude. La început am avut nişte probleme, printre care şi diaree, până s-a adaptat sistemul digestiv. După prima săptămână m-am simţit extraordinar şi nu am mai mâncat altceva. Consum în principal miel, este uşor să îl cumpăr de la ferme, are un preţ decent, îl tai şi îl urc în camion„, a povestit carnivorul, care spune că îşi ia toate vitaminele şi mineralele necesare doar din carne.

Citeşte şi Imaginile care te vor face să nu mai intri vreodată într-un fast food GALERIE FOTO

Ceea ce este inedit este faptul că soţia lui este Derek este vegetariană, cu toate că a încercat să mănânce şi carne crudă. Din păcate, restul familiei nu îi acceptă obiceiurile alimentare şi îl tratează ca pe un om nebun.

Familia mea crede că sunt o cauză pierdută. Ei nu pot accepta că mănânc doar carne crudă. Tatăl meu are un master în biologie şi îmi spune că o să mă îmbolnăvesc din cauza ei„, a adăugat bărbatul care recunoaşte că până şi pe dinţi se spală cu grăsime animală.