Trăieşte cu o inimă trântită pe asfalt VIDEO

O tânără din Mexic a avut parte de un transplant de inimă cu peripeţii, din  cauza medicilor care au scăpat pe asfalt, în timpul transportului, inima prelevată de la un donator de organe.

RomaniaTV.net
25 ian. 2012, 20:08
Trăieşte cu o inimă trântită pe asfalt VIDEO

În pieptul Erikăi Hernandez, o mexicancă de 28 de ani, bate inima unui bărbat care a murit într-un accident de maşină, pe o autostradă din Mexic.

Suferind de o malformaţie congenitală, Erika avea nevoie de un transplant de inimă ca să trăiască şi soarta a fost bună cu ea acum două săptămâni. Doi medici de la spitalul La Raza, din Mexico City, au zburat cu elicopterul la locul accidentului, în ca să ia inima donatorului din Leon (statul mexican Guanajuanto) şi să o aducă în Mexico City, la o distanţă de 450 de kilometri.

Dar imediat după ce au coborât din elicopter, grăbindu-se au răsturnat din greşeală căruciorul în care se afla organul ambalat şi păstrat în gheaţă, pe pista unde aterizase elicopterul.

Au recuperat-o şi, cu toate acestea, organul a putut fi transplantat cu succes  Erkăi. Ea este fericită acum şi spune că se simte ca şi cum ar fi primit o nouă viaţă.

O echipă de reporteri a filmat incidentul cu inima de pe aeroport.