Trăim vremuri grele. O femeie gătește în mașina de spălat vase și decojește fructele în supermarket, pentru a economisi bani

Tot mai mulți oameni recurg la gesturi extreme pentru a economisi bani. Este și cazul unei femei care decojește fructele în supermarket, pentru a plăti mai puțin.

06 apr. 2023, 16:49
Trăim vremuri grele. O femeie gătește în mașina de spălat vase și decojește fructele în supermarket, pentru a economisi bani
Trucurile la care recurg oamenii pentru a economisi bani

Toți oamenii își doresc să pună bani deoparte, iar pentru a reuși să facă asta reduc din cumpărături și cheltuieli. Unii apelelază la metode extreme, fiind și cazul unei femei din SUA, care spune că gătește anumite alimente în mașina de spălat vase, face duș cu ajutorul unei sticle și alte trucuri ciudate.

Stephanie Bennet a fost numită cea mai zgârcită femeie din lume după ce a vorbit despre trucurile pe care le folosește pentru a economisi bani. Aceasta lucrează într-un cabinet medical și locuiește alături de iubitul ei Patrick.

Acum 10 ani, cei doi au apărut într-un episod al emisiunii Extreme Cheapskates (Cei mai zgârciți oameni din lume), care a fost publicat pe YouTube de TLC în luna martie 2020.

Citește și: Clujul lovește din nou! Câți bani a dat o turistă americană pe o simplă plăcintă. Suma este de necrezut!

Stephanie explica atunci cum reușește să economisească bani. O modalitate dubioasă este folosirea scamelor din uscătorul ei pentru a îndepărta lacul de unghii și a-și aplica machiajul. Cuplul folosea atunci un singur bec în toată casa, pe care îl mută din cameră în cameră, în funcție de necesitate. Acest lucru îi ajuta să economisească aproximativ 60 de dolari pe lună la electricitate.

La capitolul mâncare, lucrurile sunt și mai ciudate. Stephanie gătea la acea vreme lasagna în mașina de spălat vase, în același timp cu farfuriile murdare, pe care le spală la un program de 90 de minute, la o temperatură de 80 de grade Celsius. Recurge la această modalitate pentru a nu fi nevoită să consume gazul din cuptor.

„Acum, pentru a economini bani, fac multitasking. Spăl vasele și gătesc în același timp cu mașina de spălat vase. Trebuie doar să mă asigur că învelesc foarte bine lasagna în folie de aluminiu sau altfel mâncarea se va uda”, a declarat ea, conform The Sun.

Stephanie mai economisește bani și atunci când gătește lasagna. Femeia cumpără grăsime de vită pe care o amestecă cu carnea și folosește sos de roșii reciclat.

Citește și: Cât costă să petreci de Paște în locațiile deținute de vedete din România. Andreea Esca și Monica Anghel fac bani frumoși din turism în această perioadă

„Prin suplimentarea cărnii cu grăsime de vită, Stephanie a economisit 75% din ingredientele pentru lasagna ei”, spune naratorul emisiunii.

Femeia mai gătește în mașina de spălat vase și pește și hotdogs. Stephanie este mulțumită de acest stil de viață, dar iubitului ei i se pare ridicol ce se întâmplă, dar acceptă pentru că o iubește pe partenera lui.

Bărbatul a mai spus că iubita lui are foarte mulți bani economisiți pe care nu vrea să îi cheltuiască.

Stephanie spune că primește „cea mai mare satisfacție că este cea mai zgârcită persoană. Sunt pentru mine și familia mea. Nu pentru oricine altcineva. Nu-mi pasă ce spune lumea”.