Cât costă să petreci de Paște în locațiile deținute de vedete din România. Andreea Esca și Monica Anghel fac bani frumoși din turism în această perioadă

Andreea Esca, Gică Hagi și Monica Anghel sunt doar câteva dintre vedetele care își pun la bătaie locațiile turistice pentru un sejur de Paște. Românii care vor să petreacă sărbătorile pascale în locațiile de lux ale vedetelor, trebuie să scoată din buzunare până la 6700 de lei.

29 mart. 2023, 10:17
Cât costă să petreci de Paște în locațiile deținute de vedete din România. Andreea Esca și Monica Anghel fac bani frumoși din turism în această perioadă

Au mai rămas doar câteva săptămâni până la Paște, iar românii care doresc să petreacă sărbătorile pascale departe de casă au început căutările pentru destinația de vis.

Ca în fiecare an, vedetele care dețin proprietăți de vacanță au pregătit deja ofertele, iar prețurile nu sunt deloc mici. Potrivit Cancan, una dintre destinațiile de top preferate de români o reprezintă hotelul fotbalistului Gică Hagi din Mamaia.

La hotelul Iaki, situat pe malul mării, prețul pentru un sejur de 4 zile pornește de la 2900 de lei și poate ajunge până la 6700 pentru un apartament de lux.

 

Și proprietatea din Sibiu a Andreei Esca se bucură de un succes enorm. Vedeta de televiziune deține un complex de 5 căsuțe care îmbină tradițiile vechi cu confortul zilelor noastre.

Citește și: Trucul prin care Andreea Esca se menţine în formă, la 50 de ani: „Nu știu dacă e o problemă să-ți arăți vârsta” Ingredientul la care a renunţat definitv

Pentru a petrece sărbătorile pascale în una din aceste căsuțe, românii trebuie să scoată din buzunare nici mai mult, nici mai puțin de 1900 de lei pentru 3 nopți de cazare. Din nefericire pentru turiști, în aceast preț nu este inclusă și mâncarea.

 

Conacul boieresc al Monicăi Anghel a fost rezervat în proporție de 100% încă de acum 3 luni. Cei care și-au dorit să petreacă Paștele la stabilimentul din Argeș au scos din buzunar 2500 de lei pentru o singură persoană.

În ofertă este inclus și micul dejun, dar și masa tradițională de Paște.