Tramvai deraiat în Capitală. Circulaţia spre Piaţa Unirii, blocată

Un tramvai a deraitat pe Calea Rahovei din Capitală. Pentru preluarea călătorilor s-a format o linie navetă de autobuze.

23 iun. 2021, 12:35
Tramvai deraiat în Capitală. Circulaţia spre Piaţa Unirii, blocată
Tramvai deraiat în Capitală. Circulaţia spre Piaţa Unirii, blocată

Tramvai deraiat în Capitală. Linia 32 este blocată pe Calea Rahovei,  la staţia Petre Ispirescu, pe sensul spre Piaţa Unirii. după ce un tramvai a deraiat.

Tramvai deraiat în Capitală

Citeşte şi Un tramvai a deraiat în zona Colentina din Bucureşti. Traficul a fost blocat. Explicaţiile STB

Un tramvai a deraiat pe Calea Rahovei, pe sensul spre Piaţa Unirii. Pentru preluarea călătorilor s-a format o linie navetă de autobuze, care funcționează între Depoul Alexandria și Piața George Coșbuc.

Tramvaiele circulă pe traseu deviat.

Tramvai deraiat şi ajuns pe trotuar după ce a fost izbit de o maşină

Un tramvai a deraiat în Ploieşti, după ce a fost izbit de o maşină. Accidentul s-a produs în zona intersecției străzilor Democrației cu Lupeni. În urma impactului, tramvaiul a deraiat, intrând pe trotuar. În momentul accidentului în mijlocul de transport în comun erau 15 persoane. Un călător a sunat la 112 și a anunțat că tramvaiul a ieșit de pe șine.

În urma accidentului, o femeie a fost rănită şi a fost transportată la spital pentru mai multe îngrijiri.

Din primele informații, șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 34 de ani, nu a acordat prioritate și a izbit din plin tramvaiul condus de un bărbat în vârstă de 54 de ani pe traseul 101. Traficul în zonă este paralizat până se va repune tramvaiul pe șine. Ambii conducători au fost testați cu etilotestul, însă rezultatele sunt negative.

Poliția a deschis un dosar penal.

Citeşte şi Tramvaiul 41, lovit de un TIR în zona Stadionului Steaua. Traficul a fost blocat timp de 40 de minute