Tramvai deraiat şi ajuns pe trotuar, lângă Gara de Nord din Timişoara VIDEO

Traficul a fost ingreunat în zona Gării de Nord din Timişoara, duminică după-amiaza, după ce un tramvai Armonia a deraiat şi a ajuns pe trotuar.

19 iun. 2022, 17:29
Tramvai deraiat şi ajuns pe trotuar, lângă Gara de Nord din Timişoara VIDEO

Garnitura venea de pe strada Dragalina şi urma să ajungă în staţia dinspre Gara de Nord din Timişoara, când a sărit de pe şine şi s-a oprit într-un stâlp aflat în apropiere.

Din fericire, desi o buna parte din tramvai a ajuns pe trotuar, nimeni nu a fost ranit.

Echipe ale STPT au ajuns rapid la locul incidentului si urmeaza sa repuna Armonia pe sine. Circulatia celorlalte garnituri care intorc Gara de Nord a fost redirectionata si au fost scoase pe traseu si autobuze.

„Din cauza unei deraieri ce a avut loc in curba de la Gara de Nord, tramvaiele de pe liniile 1, 8 și 9 vor intoarce în bucla de pe bulevardul Dâmbovița. Pe tronsonul strada Gh. Baritiu – bulevardul Regele Carol I va circula, tur-retur, până la soluționarea deraierii, un autobuz. Stațiile de îmbarcare/debarcare vor fi: „Barițiu” – stație existentă aferentă troleibuzelor, „Gara de Nord” – stația existentă de tramvai pe sensul spre strada Barițiu și stația provizorie la intrare pe bulevardul General Ion Dragalina, pe dreapta, după semafoare, pe sensul spre Piața Iosefin; „Regele Carol”, stație provizorie înainte de intersecția cu bulevardul Regele Carol I, sensul spre Piața Iosefin și stația existentă de tramvai situată pe bulevardul Regele Carol I, sensul spre strada Barițiu”, transmit reprezentantii STPT., potrivit OpiniaTimişoarei.

Citeşte şi: VIDEO! Incendiu de proporţii la Therme Bucureşti! Arde un depozit al SPA-ului iar pompierii intervin cu 12 autospeciale dar nu fac faţă flăcărilor! Pericol de propagare!