Transfer-bombă la FCSB anunţat de Gigi Becali. „O ţigară-1000 de euro amendă, dacă bea-5000 de euro amendă, dacă e surprins în club”

Bilel Omrani a semnat cu FCSB, după cum a dezvăluit în direct la Digi Sport patronul echipei, Gigi Becali.

04 iul. 2018, 20:09
Transfer-bombă la FCSB anunţat de Gigi Becali. „O ţigară-1000 de euro amendă, dacă bea-5000 de euro amendă, dacă e surprins în club”

Telenovela „Omrani” pare să se încheie, cele două părţi aşteptând decizia comisiilor pentru a înregistra contractul la Ligă. Concret, vârfului de atac i s-ar fi falsificat semnătura pe contractul de prelungire cu trupa din Gruia, astfel că sunt şanse mari să ajungă în curtea vicecampioanei din postura de jucător liber de contract. 

Becali a anunţat că atacantul a semnat deja cu roş-albaştrii şi a explicat de ce a fost atât de nerăbdător să îmbrace tricoul unei echipe ca FCSB.

„De ce credeţi că Omrani a semnat? Da, domne, a semnat, dar nu arătăm contractul la nimeni. El vrea echipa naţională. A jucat la tineret. El ce ştie? Când a jucat la Steaua primul meci, a doua zi e convocat la naţionala Algeriei. Ce mai vede el? Că cine pleacă de la Steaua ia salariu de un milion/an, cum s-a întâmplat cu Budescu şi Alibec. El vine aici, joacă un an, merge la naţională, şi la anul pleacă pe 7-8-10 milioane şi pe un salariu uriaş”, a spus Becali, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

După ce în ultimii ani a avut probleme cu jucătorii din punct de vedere al comportamentului, Becali a dezvăluit că nu îşi va mai asuma vreun risc de acum înainte. Astfel, în contractul lui Omrani s-au pus mai multe clauze neobişnuite.

„I-am scris lui Omrani în contract aşa: o ţigară – 1000 de euro amendă, dacă bea – 5000 de euro amendă, dacă e surprins în club – 5000 de euro amendă. A semnat tot”, a mai spus Becali.

Omrani a evoluat pentru echipele Under ale Franţei, pentru care a marcat 5 goluri în 18 partide.

Rusescu l-a scos din sărite pe Becali: „Îl iau băbăciune şi îi dau atâţia bani?”

Transferul lui Rusescu la FCSB a intrat în impas, vârful dorind o sumă mult mai mare decât era dispus să îi acorde Becali.

Deşi vicecampioana l-a pierdut pe Budescu şi e pe cale să se despartă de Alibec, Gigi nu pare să intre în criză de timp în privinţa transferurilor.

Aducerea lui Rusescu părea doar o formalitate, însă lucrurile s-au schimbat la 180 de grade în ultimele zile. Asta pentru că Raul cere un salariu de 360.000 de euro/an, mai mult decât are orice jucător din lotul actual al lui Dică.

„Rusescu face nazuri. El vrea 30.000/lună. Eu i-am oferit 20.000. Îl iau băbăciune să îi dau atâţia bani? Păi eu l-am dat armăsar şi acum vrea asemenea salariu, după atâţia ani?”, a spus Becali, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Dacă pista „Rusescu” pare pentru moment închisă, Becali a dezvăluit că Omrani a semnat deja un contract cu FCSB, urmând ca acesta să fie înregistrat după ce Comisiile îl vor declara jucător liber.

Pe lângă actualul vârf al CFR-ului, Gigi visează în continuare şi la Nemec. Astfel, finanţatorul roş-albaştrilor i-a propus internaţionalului un contract pe doi ani şi un salariu de 20.000 de euro pe lună. De asemenea, Adam ar primi şi o primă de instalare importantă, de 150.000 de euro

„Nu îl las pe Nemec, până nu îşi dă seama că nu îi oferă nimeni ce îi ofer eu. Eu cred că va veni”, a mai precizat Gigi.

Adam Nemec a jucat 33 de meciuri şi a marcat şapte goluri în ultimul sezon pentru Dinamo, în toate competiţiile. A sosit în Ştefan cel Mare în 2016, liber de contract, după ce evoluase ultima dată pentru Willem Tilburg.

Ultima ofertă venită pe numele lui Gnohere! Reacţia lui Becali

arlem Gnohere aşteaptă în cantonamentul din Olanda să se stabilească viitorul său. Becali a dezvăluit care a fost ultima ofertă venită pe numele „Bizonului”.

Patronul FCSB e decis să vândă toţi jucătorii care au oferte, după ce echipa a ratat încă un titlu, al treilea la rând. Chiar dacă vicecampioana se desparte de Alibec şi Budescu şi nu are soluţii clare pentru înlocuirea lor, şi golgheterul de anul trecut a primit „verde” pentru transfer.

„De „Bizonul” nu am ce să spun nimic nou. Am avut ofertă de împrumut: 300.000 şi opţiune de cumpărare. Eu le-am zis că noi nu vrem să îl dăm pe Gnohere, e un fotbalist de care avem nevoie. E golgheterul nostru, dai împrumut pe cineva de care vrei să scapi. Gnohere poate pleca doar transfer definitiv, contra sumei de un milion de euro”, a spus Becali, la Fotbal Club.