Transferul anului în televiziune! Georgiana Lobonţ anunţă surprizele Revelionului România TV

Transferul anului în televiziune, Georgiana Lobonţ! România TV pregăteşte mega-surprize pentru noaptea dintre ani. Măşti în premieră şi duete spectaculoase! 2023 de motive să faci Revelionul aici... cu toată România.

26 dec. 2022, 11:29
Transferul anului în televiziune! Georgiana Lobonţ anunţă surprizele Revelionului România TV
Georgiana Lobonţ va prezenta Revelionul România TV alături de Ioan Korpoş şi Marius Niţă

Georgiana Lobonţ anunţă surprizele Revelionului România TV. Politicieni şi celebrităţi vor cânta în spatele unor măsti, se râde cu hohote la deconspirare. Confruntarea starurilor într-un show nemaipomenit!

Citeşte şi: Georgiana Lobonț se delectează alături de familie în cele mai scumpe hoteluri din Dubai. Ce sumă a scos din buzunar pentru vacanța luxoasă

Georgiana Lobonţ anunţă surprizele Revelionului România TV

Superrevelionul care bate ghinionul! Prezintă… Georgiana Lobonţ alături de Ioan Korpoş şi Marius Niţă

Petrecerea se anunţă a fi una incendiară, cu duete între politicieni sau analişti cu mari artişti. Măşti în premieră şi duete spectaculoase vor fi prezentate şi dezvăluite în noaptea dintre ani. Surpriza Anului Nou în televiziune, aşa cum nu s-a mai văzut. Vedete precum George Simion, Victor Ciutacu, Vali Vijelie, Maria Cârneci, Cătălin Crişan sau Maria Dragomiroiu vor lua parte la cel mai mare Revelion organizat vreodată în istoria televiziunii.

Una dintre dezvăluirile făcute de Georgiana Lobonţ este că în spatele măştii Irinei Loghin este un bărbat extrem de cunoscut în România, dar foarte greu de ghicit. De altfel, în spate măştii lui Dan Ciotoi va sta o doamnă, foarte bine deghizată.

Crăciun fericit, dragilor! Este o mare bucurie să fiu alături de voi şi să prezint Revelionul României TV, un Revelion al măştilor, dar şi al duetelor! Vă promit că o să fie un super Revelion, alături de colegii mei, Ioan Korpoş şi Marius Niţă.

O să fie senzaţional, show de show, petrecere şi voie bună, aşa cum ne place nouă, românilor- Anul acesta o să fie cel mai tare Revelion la România TV, pentru că avem cele mai tari măşti, cu politicieni, cu artişti, cu interpreţi valoroşi şi cunoscuţi ai României.

Vă promit că o să râdem până la lacrimi împreună, pentru că totul este amuzant, pe bază de veselie, de distracţie.

Se vor smulge peruci, se vor demachia bărbaţii care vor interpreta artiste mari ale României. O să vă mai spun faptul că George Simion va face senzaţie şi va cânta alături de taraful care a cântat la nunta lui. Va fi un moment memorabil, aşa cum va fi şi momentul nostru, momentul meu alături de Vali Vijelie„, a declarat Georgiana Lobonţ.