Georgiana Lobonț se delectează alături de familie în cele mai scumpe hoteluri din Dubai. Ce sumă a scos din buzunar pentru vacanța luxoasă

Georgiana Lobonț a plecat în vacanță, în Dubai, alături de familie, așa cum majoritatea vedetelor fac în această perioadă. Fără să se uite la bani, aceasta s-a cazat într-un resort de lux.

19 oct. 2022, 12:43
Georgiana Lobonț se delectează alături de familie în cele mai scumpe hoteluri din Dubai. Ce sumă a scos din buzunar pentru vacanța luxoasă

Georgiana Lobonț a plecat în vacanță, în Dubai, alături de familie, așa cum majoritatea vedetelor fac în această perioadă. Evenimentele pe care le-a avut de onorat în ultimul timp au solictat-o tot mai mult așa că acum s-a hotărât să dea frigul din București pe o vacanță luxoasă în Dubai, acolo unde a mers alături de familia sa.

Cât a costat-o escapada luxoasă pe cântăreață

Când vine vorba de alegeri, cu siguranță Georgiana Lobonț știe ce este mai bun pentru ea și familia ei, așa că și-a luat soțul și cei doi copii și au plecat împreună în Dubai să se bucure de soare, mare și de liniște. Pentru a le arăta și urmăritorilor ei cum se distrează a încărcat pe Instagram o fotografie. Poza a fost însoțită și de un mesaj: „Nu am de spus nimic. Decât că suntem foarte bine”, a scris în dreptul fotografiei.

Internauții i-au comentat imediat și i-au dorit o vacanță frumoasă. Câțiva dintre ei i-au transmis și că a are o familie foarte frumoasă.

Așa cum ne așteptam o astfel de vacanță într-un resort de lux, cum este cel la care s-a cazat cântăreața este foarte scump. Potrivit wowbiz.ro, aceasta a plătit pentru luxoasa vacanță nici mai mult, nici mai puțin de 5000 de euro.

Citește și: Georgiana Lobonţ a ajuns la spital. Cu ce problemă de sănătate se confruntă vedeta: „M-am dus direct la urgențe”

Citește și Minunea de care a avut parte Georgiana Lobonţ: „M-am rugat foarte mult la mănăstirea Nicula”

Georgiana Lobonț trăiește cea mai frumoasă etapă a vieții ei după cum chiar ea a scris în dreptul pozelor postate pe conturile de socializare . Nici nu e de mirare și asta pentru că din punct de vedere profesional lucrurile par să fie pe o pantă ascendentă pentru Georgiana. Însă că în cazul artistei după muncă vine și răsplata