Transferul care provoacă ISTERIE la Dinamo. Dorin Rotariu poate ajunge la STEAUA

Drepturile federative ale lui Dorin Rotariu sunt deţinute în coproprietate de actualul său club, Dinamo, şi fostul patron al Timişoarei, Marian Iancu. Acesta din urmă a făcut joi un anunţ surprinzător în legătură cu viitorul tânărului atacant dinamovist.

15 mai 2014, 14:21
Transferul care provoacă ISTERIE la Dinamo. Dorin Rotariu poate ajunge la STEAUA

Marian Iancu deţine jumătate din drepturile federative ale lui Dorin Rotariu şi crede că ar fi bine dacă tânărul fotbalist ar pleca de la Dinamo.

În momentul de faţă, lui Dorin Rotariu cel mai bine i s-ar potrivi Steaua. Nu știu însă dacă va putea să se impună imediat acolo, ţinând cont de concurenţă, dar el are nevoie să se dezvolte într-un astfel de mediu cum este cel de la Steaua„, a spus Marian Iancu, la Digi Sport.

Citeşte şi Anamaria Prodan, REACŢIE INCREDIBILĂ după ce Dinamo a cerut INSOLVENŢA

Aşa cum eu am insistat mai demult şi am hotărât ca el sa meargă la Dinamo şi nu la Vaslui, în momentul de faţă cred că ar face o alegere foarte bună daca ar semna cu Steaua. Eu l-aş da imediat acolo pentru ca sunt direct interesat de viitorul lui.

Evident că poate creşte în continuare şi la Dinamo, mai ales că s-a acomodat destul de bine, dar să nu uităm ca e mare diferenţă în momentul acesta între cele două cluburi, iar Dinamo are mai nou de parcurs şi acest drum anevoios după intrarea în insolvenţă„, a mai declarat fostul patron al Timişoarei.

Citeşte şi Un atacant de la DINAMO e gata să treacă în tabăra rivalilor de la STEAUA: Mă bucur că mă vrea Reghe