Un atacant de la DINAMO e gata să treacă în tabăra rivalilor de la STEAUA: Mă bucur că mă vrea Reghe

STEAUA se va despărţi de mai mulţi jucători în această vară, însă şi lista achiziţiilor este destul de lungă. Pe ea figurează şi numele unui jucător de la Dinamo, George Ţucudean, căruia îi expiră împrumutul de la Standard Liege, la sfârşitul acestui sezon.

25 apr. 2014, 12:41
Un atacant de la DINAMO e gata să treacă în tabăra rivalilor de la STEAUA: Mă bucur că mă vrea Reghe

STEAUA doreşte să transfere câţiva jucători de la rivala Dinamo, iar unul dintre aceştia este atacantul George Țucudean. Jucătorul a fost întrebat despre un eventual transfer al său în Ghencea, ocazie cu care a oferit un răspuns ce sugerează că sezonul viitor ar putea îmbrăca tricoul roş-albastru.

Citeşte şi Surpriză IMENSĂ. Dinamo vrea un TITULAR de la Steaua

Eu sunt la Dinamo, am finalul acesta de sezon, meciurile care au rămas, sper să marchez, iar mai departe depinde doar de Dinamo, care poate să-mi clarifice viitorul. Ei au clauza aceea, dacă o activează, eu rămân la Dinamo.

Am debutat la Dinamo, îmi doresc să rămân aici, dar nu depinde doar de mine. Mă bucur pentru faptul că mă vrea Reghe la Steaua, dar acum sunt la Dinamo și nu pot să vă spun foarte multe„, a spus Țucudean, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Vezi şi ANAMARIA PRODAN, aroganţa SUPREMĂ la adresa lui Dinamo. FOTO-ŞOC

George Ţucudean, 22 de ani, poate fi achiziţionat definitiv de la Standard Liege pentru 800.000 de euro. El a jucat a în 18 meciuri pentru Dinamo în acest sezon al Ligii 1, reușind să marcheze 5 goluri.

Citeşte şi Steaua dă LOVITURA: îl ia GRATIS pe golgheterul LIGII I