Transformare controversată: A slăbit 86 kg în mai puţin de un an

În urmă cu mai puţin de un an, Simone Pretscherer cântărea 169 de kilograme. Până în prezent a reuşit să scape de 86 de kilograme, iar fotografiile care sublinază dramatica transformare prin care a trecut femeia în vârstă de 24 de ani stârnesc controverse pe internet.

RomaniaTV.net
29 iul. 2015, 09:54
Transformare controversată: A slăbit 86 kg în mai puţin de un an

Simone nu era nemulţumită de aspectul ei fizic, însă a dorit să îşi îmbunătăţească starea de sănătate.

„Am fost mereu o persoană sociabilă, plină de încredere în sine şi efervescentă. Nu am făcut-o din cauza aspectului fizic. Am făcut-o pentru sănătatea mea. Nu aveam probleme majore de sănătate, dar mi-era din ce în ce mai greu să mă descurc cu sarcinile zilnice. Mi-era greu chiar şi să duc gunoiul la tomberon, fiindcă trebuia să urc pe o pantă abruptă şi atunci mi-am dat seama că am nevoie de o schimbare”, a declarat tânăra pentru news.com.au.

Simone a început să meargă pe jos timp de o oră şi jumătate pe zi şi a renunţat să mai consume alimente procesate. Pe Facebook, tânăra recunoaşte că a apelat şi la o operaţie de micşorare a stomacului.

Citeşte şi Vrei să slăbeşti rapid? Vezi cum se prepară un suc natural pentru eliminarea grăsimilor de pe burtă

„Nu mergeam repede, dar mi-a fost foarte greu la început. Mergeam pur şi simplu prin parc. La deal mi-a fost mult prea greu să urc. M-am limitat la a mânca alimente integrale şi am încercat să limitez dimensiunea porţiilor. Mâncam doar când îmi era foame şi atunci numai ceva precum un fruct. Ştiam că nu poate fi o dietă fiindcă nu era un regim pe care să îl pot menţine pe tot parcursul vieţii. Dacă mi-era poftă de ciocolată mâncam o bucată şi nu am renunţat la alcool. Mi-ar fi imposibil să trăiesc tot restul vieţii fără carbohidraţi, zahăr sau alcool”, a mai declarat Simone.

Femeia a scăpat de 5 kilograme în prima săptămână de dietă şi a mers la înot, fiindcă alergatul era dificil, punând presiune pe glezne. În prezent, Simone face mişcare timp de 1-2 ore pe zi.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.