Transformare EXTREMĂ. A pierdut jumătate din greutate după ce medicii au speriat-o cu ce putea păţi

Oamenii care suferă de obezitate nu fac, de obicei, prea multe eforturi pentru a scădea în greutate. Majoritatea se complac în situaţie şi dau vina pe problemele de sănătate, fără a se gândi însă că acestea sunt, de fapt, o consecinţă a formei lor fizice precare.

19 mart. 2013, 14:54

O femeie în vârstă de 28 de ani din Statele Unite s-a ambiţionat să ajungă la jumătate din greutate, după ce medicii au atenţionat-o că poate avea grave probleme cardiace, tensiunea arterială depăşind deja limitele maxime normale.

Citeşte şi A pierdut 6 mărimi la haine pentru că îi era jenă de corpul ei FOTO

Candice McCain avea 140 de kilograme şi toată lumea a văzut-o mereu ca pe „o fată grasă, dar plină de umor”. După vizita la medic, care i-a arătat că are mai multe probleme de sănătate, Candice a început un regim alimentar şi s-a apucat de exerciţii fizice, iar acum greutatea este de mai bine de două ori mai mică.

CITEŞTE ŞI: Moduri ciudate în care vedetele au reuşit să slăbească

Candice este atât de bucuroasă de rezultatele ă a slăbit până la 65 de kilograme, încât vrea să mai facă o dată nunta, pentru că este foarte mulţumită de felul în care arată şi pentru că se visează într-o altă rochie de mirească decât cea purtată la prima ceremonie şi despre care spune că avea dimensiunile unui cort.

Citeşte şi Ce actriţă arată DEMENŢIAL în costum de baie, după ce a slăbit 10 kg FOTO