Transformare incredibilă: O femeie a slăbit 70 kg pentru că voia să arate ca Angelina Jolie FOTO

Christina Staggs, în vârstă de 26 de ani şi mamă a trei copii, a ajuns la 140 kg după ce s-a îmbuibat cu dulciuri, batoane de ciocolată şi îngheţată după naşterea celui de-al doilea copil. Ea a decis, însă, să slăbească, după ce un străin i-a spus că seamănă cu Angelina Jolie.

RomaniaTV.net
21 sept. 2012, 15:42
Transformare incredibilă: O femeie a slăbit 70 kg pentru că voia să arate ca Angelina Jolie FOTO

Femeia a început dieta în aprilie 2010, iar până în august anul acesta pierduse deja 70 kg.

Christina cântăreşte acum 67 kg, iar oamenii o opresc pe stradă pentru că seamănă foarte mult cu Angelina. „Trebuie să recunosc că nu am văzut niciodată asemănarea, însă într-o zi vorbeam cu o femeie care mi-a spus că semăn cu Angelina Jolie„, povesteşte tânăra.

„Comentariul m-a impresionat şi aveam deodată un motiv pentru care să slăbesc, întrucât întotdeauna am încercat, dar am eşuat”, mai spune Christina.

Trebuie să te înveţi să controlezi impulsul şi mâncatul între mese. În acest program, Slimming World, poţi să mănânci tot ce vrei, dar cu moderaţie”, explică tânăra.

Christina mănâncă trei mese cu puţine calorii pe zi şi se plimbă cu câinele Ben în fiecare seară circa 5km jumătate. La începutul curei de slăbit, era prea ruşinată de aspectul său şi a făcut sport acasă, cumpărându-şi o bandă de alergare. Apoi a început să meargă la înot, iar în cele din urmă la sala de fitness. „În primele luni am mers zilnic la sală, dar acum merg o dată sau de două ori pe săptămână”, precizează Christina.