TRANSFORMARE INCREDIBILĂ. Toţi bărbaţii râdeau de ea că este GRASĂ, însă astăzi o vor în DORMITOR FOTO

Kim Bowman, o tânără de 22 de ani din Marea Britanie a decis să îşi schimbe radical viaţa dupa ce într-o seară mai mulţi bărbaţi au râs de ea şi au făcut-o grasă pe stradă.

28 ian. 2015, 16:43

După ce a trăit acel incident nefericit, ea a decis să îşi schimbe stilul de viaţă. Astfel, a început să meargă la sală şi să ţină dietă. Astfel, În doar câteva luni, tânăra era de nerecunoscut. Inedit este faptul că într-un final, Kim a început să participe la concursuri de bodybuilding, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Cele mai sigure diete de slăbit

M-am simţit îngrozitor. Am mers acasă şi am plâns. Ştiam că am mai pus ceva kilograme, însă nu îmi imaginam cât sunt chiar atât de grasă. Problemele mele cu greutatea au început în primul an de facultate. În liceu făceam sport, însă obiceiurile mele s-au schimbat în momentul în care am devenit studentă deoarece mâncam haotic, ieşeam mult seara şi beam alcool. M-am îngrăşat într-un timp record, dar nu vedeam acest lucru. Am trăit un şoc când lumea mi-a zis că sunt grasă„, a povestit Kim.

Citeşte şi O vedetă de la noi a slăbit enorm şi a devenit o bombă sexy. FOTO

În prezent, oriunde merge, fata primeşte complimente cu privire la formele sale, iar bărbaţii nu contenesc să îi facă avansuri.