Transformarea radicală a unei femei obeze. A reuşit să slăbească peste 300 kg în cadrul unui reality show dedicat persoanelor cu probleme de greutate, iar ulterior i-a dat în judecată pe producători

Dottie Perkins cântărea mai mult de 420 de kilograme când a apărut pentru prima dată în emisiunea My 600-lb Life. Cu ajutorul specializat oferit în emisiune a reuşit să scape de 300 kg.

01 feb. 2023, 09:51

Transformarea radicală a unei femei obeze. Mai multe drame care i-au marcat viaţa au determinat-o să se refugieze în mâncare. Era singurul lucru care îi mai aducea linişte. Cea mai mare dramă a vieţii ei a fost pierderea băiatului ei de doar 13 ani. Copilul suferea de paralizie cerebrală și scolioză, ceea ce a făcut ca lupta ei pentru sănătate să fie și mai dificilă. Pe lângă asta, femeia nu simţise dragostea şi afecţiunea părinţilor ei, aceasta fiind prima traumă a vieţii ei.

Transformarea radicală a unei femei obeze. Cum a reuşit să slăbească peste 300 kg

M-a durut foarte mult, iar mâncarea este ceea ce m-a consolat. La un moment dat, mă îngrășam câteva kilograme în fiecare săptămână. Până la 18 ani am depășit cu mult greutatea de 300 de kilograme. Îmi amintesc că mâncam și mâncam și mâncam atât de mult. Și nu reușisem niciodată să mă opresc”, a spus ea în timpul reality-show-ului My 600-lb Life.

Citeste si Lisa Marie Presley ar fi murit subit după ce a slăbit 20 de kilograme! Ultima apariție publică, cu doar două zile înainte ca inima ei să mai bată VIDEO

În timpul emisiunii, femeia a reuşit să ajungă la o greutate optimă. Acum, ea arată mai slabă ca niciodată după ce a pierdut peste 300 de kilograme.

Într-o fotografie postată pe Facebook, Dottie apare zâmbitoare şi își arăta greutatea pierdută, purtând un top floral roz. Într-o altă fotografie, apare stând la soare, cu o pereche de ochelari pe cap.

Iar minunile pentru Dottie nu s-au oprit doar la pierderea kilogramelor în plus. După emisiune, femeia s-a şi căsătorit.

Vedeta de reality-show a ajuns să dea în judecată compania care a produs emisiunea My 600-lb Life şi asta deoarece ar fi avut parte de tulburări emoționale în timpul filmărilor. Femeia susține că producătorii au prezentat în mod eronat evoluția ei spre slăbire. Ea a susținut că a slăbit în mod constant, dar în emisiune se arată că a luat în greutate în anumite momente.

Citeste si Cum a slăbit Damian Drăghici 70 de kilograme. Alimentele la care a fost nevoit să renunțe: ”Nu eram gras de la mâncare, eram gras de la prăjituri”