Lisa Marie Presley ar fi murit subit după ce a slăbit 20 de kilograme! Ultima apariție publică, cu doar două zile înainte ca inima ei să mai bată VIDEO

Au apărut informații noi după ce Lisa Marie Presley a murit subit la vârsta de 54 de ani. Unica fiică a celebrului Elvis Presley, s-a stins din viață pe 12 ianuarie, în urma unui stop cardiac. Ultimele dezvăluiri în legătură cu moartea sa arată că aceasta ținea un regim strict de slăbit.

31 ian. 2023, 01:55
Lisa Marie Presley ar fi murit subit după ce a slăbit 20 de kilograme! Ultima apariție publică, cu doar două zile înainte ca inima ei să mai bată VIDEO

Lisa Marie Presley a urmat un regim extrem de slăbit și ar fi luat opioide în săptămânile dinaintea morții, conform tmz.com.

Singura fiică a lui Elvis Presley şi fosta soţie a lui Michael Jackson, a suferit o intervenție chirurgicală plastică, cu două luni înainte de Globurile de Aur. Lisa Marie Presley a slăbit până la 20 de kilograme, după ce a ținut un regim strict, au declarat persoane din familia acesteia.

Citiți și: Sute de artiști s-au adunat pentru a aduce un ultim omagiu cântăteței Lisa Marie Presley. Aceasta este înmormântată lângă fiul ei și celebrul său tată, Elvis 

Mai mult, sursele din familie spun că Lisa Marie lua din nou opioide (n.r  medicamente care suprimă durerea), o dependență cu care s-a luptat ani de zile.

Lisa Marie voia să arate cât mai bine pentru a sărbători filmul „Elvis” în timpul diferitelor ceremonii de premiere.

Ultima apariție publică a Lisei Marie Presley

Cu doar două zile înainte de moartea sa subită, Lisa a oferit două interviuri la decernarea premiilor Globurile de Aur, unde a atras atenția tuturor că avea o problemă și era slăbită. Abia își găsea cuvintele și chiar a trebuit să se țină de un prieten în timp ce vorbea, pentru a nu își pierde echilibrul.

În dimineața în care a murit, Lisa Marie Presley s-a plâns de dureri abdominale. Momentan, cauza morții Lisei a fost amânată în așteptarea rezultatelor toxicologice, care ar putea dura câteva luni.

Fiica celebrului cântăreț Elvis Presley a murit vârsta de 54 de ani după ce a suferit un stop cardiac, anunțul fiind făcut de mama sa, Priscilla Presley.

„Cu inima grea, trebuie să împărtăşesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică, Lisa Marie, ne-a părăsit. Era cea mai înfocată, puternică şi iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată. Facem apel pentru intimitate, în aceste momente în care încercăm să gestionăm această pierdere profundă. Vă mulţumim pentru dragoste şi rugăciuni. La acest moment nu vom face alte declaraţii”, a spus fosta soție a lui Elvis Presley.

Lisa Marie Presley a fost găsită moartă, pe 12 ianuarie, la domiciliul ei din Los Angeles. A fost transportată de urgență la spital, unde a murit doar câteva ore mai târziu.

Regretata fiică a Regelui Rock ‘n’ Roll avea trei copii, din care unul s-a sinucis în iulie 2020.  Lisa Presley a lăsat în urmă trei fiice, pe Riley Keough, în vârstă de 33 de ani, și gemenele Finley și Harper Lockwood, de numai 14 ani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lisa Marie Presley (@lisampresley)

Citiți și: Detalii șocante ies la iveală în cazul morții fiicei lui Elvis Presley. De ce familia nu a vrut ca Lisa Marie să fie resuscitată