Transformarea ŞOCANTĂ a lui MIHAI NEŞU. Cum arată după 3 ANI în scaunul cu rotile FOTO

Mihai Nesu s-a hotarat sa isi schimbe radical stilul de viata dupa trei ani de depresie. Amers la psiholog, a slabit 20 de kilograme si a revenit in fotbalul romanesc.

27 sept. 2014, 18:25

Mihai Nesu a cazut prada depresiei in repetate randuri. De la inceputul acestui an, s-a intors in Romania, iar acum locuieste la Oradea, orasul sau natal, alaturi de tatal sau. Fostul international se afla acum intr-o forma de zile mari. Saptamana trecuta a semnat un contract cu U Cluj, unde va activa ca analist video. De asemenea, a slabit spectaculos, dand jos in ultimele trei luni aproximativ 22 de kilograme.

„A tinut dieta disociata. Merge la bazin si face recuperare, face tot posibilul pentru a slabi. Faptul ca arata altfel i-a dat si mai multa incredere in el, alta stare de spirit. Este mai mereu vesel, face glume. A revenit acelasi Mihaita pe care il stie toata lumea. Vrea sa mai slabeasca 3-4 kilograme, iar asta il ajuta si la o mobilitate mai buna a mainilor si a picioarelor”, a declarat un apropiat al acestuia, pentru Cancan.