Transhumanţa lui Ghiţă Ciobanul: Unde şi-a deschis primul magazin

Ciobanul Ghiţă îşi deschide primul magazin de brânzeturi în Piaţa Progresul din sectorul 4 al Bucureştiului. Primarul Cristian Popescu – Piedone va fi unul dintre clienţi. 

04 dec. 2013, 13:19

Îl cunoaşte o ţară întreagă, după ce a fost protagonistul unei campanii publicitare pentru un cunoscut operator de telefonie mobilă. Dar, nu mulţi ştiu despre faptul că se pricepe foarte bine la prepararea brânzeturilor, fiind chiar producător autentic. Din copilărie a învăţat taina fermentării laptelui, are felurite reţete şi vrea ca românii să guste din produsele preparate de el.

Astfel, a decis să-şi deschidă propriul magazin în Piaţa Progresul din Sectorul 4, demers care a presupus deplasarea la sediul Primăriei, pentru obţinerea autorizaţiilor. Ciobanul Ghiţă anticipase acest lucru pe Facebook: 

Oi deschide un magazin de brânză la Bucureşti, ghiciţi în care sector? Are un primar ca în filme :)) Doamne ajută”, a scris Ghiţă Ciobanul pe pagina lui de Facebook.

Aici l-a întâlnit pe Primarul Cristian Popescu – Piedone, între cei doi legându-se pe loc o prietenie. Cu multă simpatie, Edilul l-a invitat pe Ghiţă să se alăture împodobirii bradului de Crăciun al Instituţiei, moment urmat de o adevărată sesiune foto, toţi angajaţii dorind să imortalizeze întâlnirea cu faimosul ciobănaş. Deosebit de impresionat, Ghiţă i-a invitat pe toţi, în frunte cu Primarul Cristian Popescu – Piedone, la inaugurarea magazinului său, eveniment care va avea loc luni, 9 decembrie 2013, începând cu orele 11.00, în Piaţa Progresul, la etajul 1, în noua zonă destinată producătorilor.

Citeşte şi Viaţa la stână, alături de Ghiţă Ciobanul. Povestea celui mai îndrăgit cioban din România VIDEO