Transmisiune din puşcărie, interlop cu tupeu maxim: „E bine, mâncărică, vine om cu pachete, alea, muzicuţă, ţigărele”

Transmisiune în direct din puşcărie! Un bărbat care susţine că se află în penitenciarul Gherla este noua vedetă de pe Facebook: a transmis live din celulă şi a povestit cât de uşor e să încalci regulile după gratii.

RomaniaTV.net
28 aug. 2017, 07:10
Transmisiune din puşcărie, interlop cu tupeu maxim: „E bine, mâncărică, vine om cu pachete, alea, muzicuţă, ţigărele”

„E bine, mâncărică, vine om cu pachete, alea, muzicuţă, ţigărele. Ce să faci. Ne descurcăm şi noi cum putem mânca-v-aş p#%a voastră. Nu e ca afară, dar e binişor. Nu mi-e greu, mi-e bine”, spune puscariasul.

Imaginile sunt filmate în Peniteciarul Gherla, susţine bărbatul din imagine. Deţinutul dezvăluie că este închis pentru 12 ani, din care a ispăşit doi. Se laudă că are voie cu telefon mobil şi internet, dar şi cu faptul că se bucură de o companie selectă în celulă.

„Dati-mi cerere pe Facebook, eu mai intru seara aşa. Mai vorbim pe Facebook, mai fac un live, mai alea. Are voie şmecherii să facă. E, am dat o p#%ă. L-am şmanglit prin niste combinaţii telefonul. Suntem şi noi oameni de la Iaşi. Ne cunoaşte şi pe noi Cordunenii. Andreian „Beleaua” Corduneanu e lângă mine aici, e prietenu’ meu bun”, mai spune individul.

Bărbatul se mai laudă şi cu faptul că pe contul lui de socializare are poze din închisoare şi îi îndeamnă pe toţi să îi dea cerere de prietenie pentru a se convinge de veridicitatea spuselor sale.


loading...