Transport GRATUIT pentru elevi la spectacolele din Capitală

Peste 11.000 de elevi din şcolile bucureştene vor beneficia de transport gratuit, în perioada 05 – 09 decembrie 2016, la manifestările culturale organizate de instituţiile publice de cultură de interes local din subordinea Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

05 dec. 2016, 14:16
Transport GRATUIT pentru elevi la spectacolele din Capitală

Actiunea are loc ca urmare a Hotararii Consiliului General al Municipiului Bucuresti nr. 228/21.09.2016, prin care elevii din Capitala beneficiază de transport public gratuit la spectacolele organizate de teatrele din subordinea CGMB. 

Transportul este asigurat gratuit pentru copiii care merg la spectacol împreună cu şcoala. 

Astfel, in cursul acestei zile, peste 1100 de prescolari si elevi insotiti de cadrele didactice au beneficiat de transport gratuit de la unitatile de invatamant catre institutiile publice de cultura si retur.

Pe parcursul acestei saptamani, prescolarii si elevii angrenati in acest proiect de anvergura au posibilitatea de a-si largi orizontul cultural prin spectacole precum „Craiasa Zapezii”, „Clowns”, „Mica Sirena”, „Vrajitorul din Oz”, „Zona Zorilor”, organizate de unitati de cultura precum Teatrul Excelsior, Teatrul Stela Popescu, Circul Globus, Opera Comica, Teatrul Ion Creanga sau Teatrul Tandarica.


loading...
Partenerii noștri