Tranzacţie surpriză. Palatul din Aleea Alexandru nu mai este în proprietatea lui Gigi Becali

Gigi Becali este decis să îngreneze munca procurorilor DNA, în cazul în care aceştia îi vor mai întocmi vreun dosar penal. Potrivit B365.ro, patronul Stelei e decis să îşi treacă întreaga avere pe numele rudelor.

RomaniaTV.net
05 iun. 2012, 09:38
Tranzacţie surpriză. Palatul din Aleea Alexandru nu mai este în proprietatea lui Gigi Becali

Client vechi al procurorilor de la Direcţia Naţională Anticorupţie, Gigi Becali este decis să le dea acestora mari bătăi de cap, în cazul în care i se va întocmi un nou dosar penal. El este decis să-şi treacă întreaga avere pe numele rudelor şi să-şi ascundă banii în diverse conturi.

Astfel, după cum scrie B365.ro, vestitul palat din Aleea Alexandru a fost trecut pe numele fiicelor sale, Teodora, Alexandra şi Cristina Becali. „Palatul l-am donat fetelor mele. L-am trecut pe numele lor. Nu vreau să menţionez în declaraţia de avere faptul că ele deţin palatul. Mut toată averea pe numele fetelor. Şi banii, tot. Toţi banii îi ascund în conturi, să nu ştie nimeni nimic, pentru că vreau să fac infracţiuni. Care-i problema? Fac infracţiuni„, a declarat Gigi Becali pentru sursa citată.

Achitat în acest an în Dosarul Valiza şi în cel privitor la schimbul de terenuri cu MApN, Becali e decis să-i şicaneze pe procurii DNA. „Nu vreau să zic dacă mai sunt şi alte imobile pe numele fetelor. Să vină DNA-ul să desluşească. Vreau să îi fac pe cei de la DNA să se intereseze ei ce am pus pe numele fetelor„, a mai spus Gigi Becali.