Tratament al infecţiei cu coronavirus cu doze mari de vitamina C, folosit în spitalele din New York. Unde a dat rezultate

Vitamina C, administrată în doze mari prin injecţii sau perfuzii, este folosită de medicii spitalelor din New York pentru tratarea oamenilor infectaţi cu coronavirus, internaţi în secţiile de Terapie Intensivă. Este vorba despre un tratament experimental care a fost aplicat în China.

RomaniaTV.net
25 mart. 2020, 10:07
Tratament al infecţiei cu coronavirus cu doze mari de vitamina C, folosit în spitalele din New York. Unde a dat rezultate

Un purtător de cuvânt al companiei Northwell, cel mai mare furnizor de servicii medicale din statul american New York, a declarat că vitamina C administrată intravenos pacienţilor este folosită pentru tratarea infecţiei cu noul coronavirus, scrie Daily Mail.

Medicii susţin că au inclus vitamina C în schema de tratament a bolnavilor infectaţi cu coronavirus, aflaţi în stare gravă. Dr. Andrew Weber, un medic pneumolog, a explicat că pacienţilor le este administrată intravenos 1.500 miligrame de vitamina C, în trei-patru doze pe zi.

Veste TERIBILĂ de la un celebru virusolog german. Toate predicţiile pentru 2020 sunt date peste cap

Această doză este de 16 ori mai mare decât necesarul de vitamina C recomandat de Institutul Naţional de Sănătate din Statele Unite. Pentru bărbaţi, nu este recomandată o doză mai mare de 90 de miligrame pe zi, în timp ce pentru femei sunt necesare 75 de miligrame de vitamina C.

„Pacienţii trataţi cu vitamina C s-au simţit mult mai bine decât cei care nu au primit această substanţă. Ajută foarte mult, dar acest lucru nu este scos în evidenţă pentru că nu este un medicament sexy”, a precizat medicul Andrew Weber, conform sursei citate.

Potrivit medicilor americani, pacienţii infectaţi cu noul coronavirus nu au fost trataţi doar cu vitamina C. Aceştia au primit şi hidroxyclorochină, un medicament folosit împotriva malariei, antibioticul azithromycin, precum şi alte substanţe anticoagulante.

Un test clinic privind eficienţa vitaminei C administrate intravenos în cazul pacienţilor cu coronavirus a fost realizat pe 14 februarie la spitalul Zhongnan din Wuhan, epicentrul pandemiei de COVID-19.

La nivelul statului american New York au fost înregistrate 25.665 de cazuri de coronavirus, inclusiv 14.904 în oraşul New York.

ROMÂNIA ÎN CARANTINĂ. Noile restricţii pentru populaţie au intrat în vigoare DE LA ORA 12