Tratamente cu bicarbonat de sodiu care fac minuni

Bicarbonatul de sodiu este soluţia ieftină şi eficientă care te ajută să ai o piele catifelată şi un păr plin de volum.

22 mart. 2014, 14:51
Tratamente cu bicarbonat de sodiu care fac minuni

Iată cele mai eficiente tratamente de înfrumuseţare cu bicarbonat de sodiu:

1. Şampon uscat. Pune bicarbonat de sodiu la rădăcină, ciufuleşte părul şi masează bine, după care scutură-l bine. Efectul va fi la fel de rapid şi eficient, scrie eva.ro.

2. Şampon pentru volum. Amestecă puţin bicarbonat de sodiu împreună cu cantitatea de şampon pe care o foloseşti pentru o spălare. Părul va căpăta mai mult volum, deoarece bicarbonatul îndepărtează impurităţile şi face firul mai uşor.

3. Tratament pentru acnee. Amestecă bicarbonat de sodiu cu miere de albine, aplică pasta şi lasă să acţioneze 15 minute. Se clăteşte cu apă călduţă.

Citeşte şi Planul de şapte zile de la Dr. Oz care te energizează şi te întinereşte

4. Exfoliant pentru faţă. Amestecă o lingură cu bicarbonat de sodiu în produsul de curăţare facială pe care-l foloseşti. Astfel vei forma o pastă pe care o poţi folosi pentru a exfolia tenul cu mişcări circulare.

5. Albirea dinţilor. Amestecă bicarbonat de sodiu, căpşuni şi zeamă de lămâie pentru a obţine o pastă pe care să o foloseşti pentru periajul dentar.

6. Pedichiură. Amestecă 3 linguri cu bicarbonat de sodiu cu apă caldă şi înmoaie picioarele în ea timp de 20 de minute. Adaugă şi câteva picături de ulei esenţial de lavandă pentru un efect relaxant. La final prepară o pastă din bicarbonat şi apă cu ajutorul căreia să exfoliezi pielea de pe călcâie şi zonele mai aspre.

Citeşte şi Sarea şi lămâia te scapă de cele mai grele pete