Tratamentul recomandat de Flavia Groşan în vindecarea bolnavilor de COVID, confirmat de cel mai recent studiu ştiinţific

Tratamentul cu inhalarea corticosteroizilor recomandat de doctoriţa Flavia Groşan în vindecarea bolnavilor de COVID-19 a fost confirmat de cel mai recent studiu publicat în revista ştiinţifică Lancet.

12 apr. 2021, 14:18
Tratamentul recomandat de Flavia Groşan în vindecarea bolnavilor de COVID, confirmat de cel mai recent studiu ştiinţific
Tratamentul recomandat de Flavia Groşan în vindecarea bolnavilor de COVID, confirmat de cel mai recent studiu ştiinţific

Tratamentul recomandat de Flavia Groşan în vindecarea bolnavilor de COVID, confirmat de cel mai recent studiu în revista Lancet. Tratamentul cu inhalarea corticosteroizilor s-a dovedit a fi unul eficient în vindecarea bolnavilor de COVID.

Tratamentul recomandat de Flavia Groşan în vindecarea bolnavilor de COVID, confirmat de cel mai recent studiu ştiinţific

Studiul a fost făcut în perioada 16 iulie – 9 decembrie 2020, de oamenii de ştiinţă din Marea Britanie. Voluntarii au fost împărţiţi în două grupe. O parte dintre ei au urmat un tratament cu inhalarea corticosteroizilor, iar restul au urmat tratamentele clasice.

Potrivit rezultatelor studiului, bolnavii de covid care au inhalat corticosteroizi s-au vindecat cu o zi mai devreme faţă de cei care au urmat tratamentul clasic. De asemenea, numărul persoanelor care au făcut febră în primele 14 zile a fost mai mic la cei care au urmat tratamentul recomandat de doctoriţa Flavia Groşan, faţă de numărul persoanelor care au urmat tratamentul clasic.

Doar 7 la sută dintre participanţii la studiu au raportat reacţii adverse.

Administrarea din timp a tratamentului cu inhalarea corticosteroizilor a redus probabilitatea de a avea nevoie de îngrijiri medicale urgente și a redus timpul de recuperare după COVID-19.

Flavia Groşan: „Luat, neluat dreptul la liberă practică, dar am impus Ventolinul și Flixotide pe piața Covid! Vă pupă mama!”

Citeşte şi Decizia luată de medicul Flavia Groşan: „Mă puneau să jur pe Biblie că nu-i Covid”

Reamintim că Flavia Groșan, medicul care susţine că a vindecat peste 1.000 de pacienți infectați cu noul coronavirus după o schemă proprie de tratament, se declară fericită că din ce în ce mai mulți doctori au început să prescrie Ventolin și Flixotide ca tratament împotriva Covid-19.

„Luat, neluat dreptul de liberă practică, dar am impus Ventolinul și Flixotide pe piața COVID. Se scrie în neștire. Va pupă mama.  În fond, despre asta este vorba”, a scris Flavia Groșan.

La doar câteva ore, medicul a mai postat un mesaj: „Observ că, după o negare vehementă a corticoterapiei la începutul pandemiei, acum se prescrie într-o veselie, dar, foarte important, se administrează corticoterapia orală din ce în ce mai corect. Adică așa cum am învățat in anul III la farmacologie în facultate. Bravo. Amin”.

Citeşte şi EXCLUSIV Medicul Flavia Groşan îşi consulta pacienţii online: „Am un deces, un senior de peste 80 de ani. Am început eu tratamentul, familia a decis să-l ducă la spital şi a murit”

Flavia Groșan a dezvăluit schema de tratament cu care susţine că a vindecat mii de pacienți

„În zece zile pacienții mei sunt ok, mai stau patru zile în izolare după care își reiau activitatea. Acum, că ar fi ajuns în spital, știu trei cazuri care au ajuns în spital, nu sunt perfectă nici eu. Poate sunt mai mulți, nu știu! Claritromicina singură, nu poate face față. Ea este vedeta, dar are nevoie de ajutoare. Regina este Ventolin, regele este Flixotide. Ei nu au înțeles de ce sunt eu împotriva Codeinei. Eu nu vreau Codeină care să îmi lase secrețiile în plămâni.

Eu prefer bronhodilatatorul, Ventolin. Cu fiecare în parte am stat și am explicat cum să ia acel Ventolin. Eu am inițiat camera de inhalare. Este o sticluță de plastic de care atașezi spray-ul și din care inhalezi din cameră. Știu sigur că îmi ajunge în plămân. Altfel nu! Eu așa am tratat COVID-ul. Eu sunt pe aceeași schemă de zece ani. Nu de ieri, de azi, de zece ani. Covid-ul este o răceală zdravănă, mai fițoasă așa, un virus un pic mai agresiv, simptomele sunt un pic mai brutale.

Trebuie tratat de la primul simptom, intri pe tratament să nu-i dai voie să coboare. Rolul schemei mele este antiinflamator, să limitez răspândirea COVID-ului, să limitez acțiunea lui inflamatorie. Eu așa am tratat Covid, în stilul ăsta. Schema nu este bătută în cuie, o adaptăm la pacient. Schema mea nu are cortizon, dar când e cazul, îl dau, a declarat pneumologul Flavia Groșan, la Antena 3.


loading...
Partenerii noștri