Tratamentul recomandat de Flavia Groşan în vindecarea bolnavilor de COVID, confirmat de cel mai recent studiu ştiinţific

Tratamentul cu inhalarea corticosteroizilor recomandat de doctoriţa Flavia Groşan în vindecarea bolnavilor de COVID-19 a fost confirmat de cel mai recent studiu publicat în revista ştiinţifică Lancet.
Filip Stan
12 apr. 2021, 14:18
Tratamentul recomandat de Flavia Groşan în vindecarea bolnavilor de COVID, confirmat de cel mai recent studiu ştiinţific
Tratamentul recomandat de Flavia Groşan în vindecarea bolnavilor de COVID, confirmat de cel mai recent studiu ştiinţific

Tratamentul recomandat de Flavia Groşan în vindecarea bolnavilor de COVID, confirmat de cel mai recent studiu în revista Lancet. Tratamentul cu inhalarea corticosteroizilor s-a dovedit a fi unul eficient în vindecarea bolnavilor de COVID.

Tratamentul recomandat de Flavia Groşan în vindecarea bolnavilor de COVID, confirmat de cel mai recent studiu ştiinţific

Studiul a fost făcut în perioada 16 iulie – 9 decembrie 2020, de oamenii de ştiinţă din Marea Britanie. Voluntarii au fost împărţiţi în două grupe. O parte dintre ei au urmat un tratament cu inhalarea corticosteroizilor, iar restul au urmat tratamentele clasice.

Potrivit rezultatelor studiului, bolnavii de covid care au inhalat corticosteroizi s-au vindecat cu o zi mai devreme faţă de cei care au urmat tratamentul clasic. De asemenea, numărul persoanelor care au făcut febră în primele 14 zile a fost mai mic la cei care au urmat tratamentul recomandat de doctoriţa Flavia Groşan, faţă de numărul persoanelor care au urmat tratamentul clasic.

Doar 7 la sută dintre participanţii la studiu au raportat reacţii adverse.

Administrarea din timp a tratamentului cu inhalarea corticosteroizilor a redus probabilitatea de a avea nevoie de îngrijiri medicale urgente și a redus timpul de recuperare după COVID-19.

Flavia Groşan: „Luat, neluat dreptul la liberă practică, dar am impus Ventolinul și Flixotide pe piața Covid! Vă pupă mama!”

Citeşte şi Decizia luată de medicul Flavia Groşan: „Mă puneau să jur pe Biblie că nu-i Covid”

Reamintim că Flavia Groșan, medicul care susţine că a vindecat peste 1.000 de pacienți infectați cu noul coronavirus după o schemă proprie de tratament, se declară fericită că din ce în ce mai mulți doctori au început să prescrie Ventolin și Flixotide ca tratament împotriva Covid-19.

„Luat, neluat dreptul de liberă practică, dar am impus Ventolinul și Flixotide pe piața COVID. Se scrie în neștire. Va pupă mama.  În fond, despre asta este vorba”, a scris Flavia Groșan.

La doar câteva ore, medicul a mai postat un mesaj: „Observ că, după o negare vehementă a corticoterapiei la începutul pandemiei, acum se prescrie într-o veselie, dar, foarte important, se administrează corticoterapia orală din ce în ce mai corect. Adică așa cum am învățat in anul III la farmacologie în facultate. Bravo. Amin”.

Citeşte şi EXCLUSIV Medicul Flavia Groşan îşi consulta pacienţii online: „Am un deces, un senior de peste 80 de ani. Am început eu tratamentul, familia a decis să-l ducă la spital şi a murit”

Flavia Groșan a dezvăluit schema de tratament cu care susţine că a vindecat mii de pacienți

„În zece zile pacienții mei sunt ok, mai stau patru zile în izolare după care își reiau activitatea. Acum, că ar fi ajuns în spital, știu trei cazuri care au ajuns în spital, nu sunt perfectă nici eu. Poate sunt mai mulți, nu știu! Claritromicina singură, nu poate face față. Ea este vedeta, dar are nevoie de ajutoare. Regina este Ventolin, regele este Flixotide. Ei nu au înțeles de ce sunt eu împotriva Codeinei. Eu nu vreau Codeină care să îmi lase secrețiile în plămâni.

Eu prefer bronhodilatatorul, Ventolin. Cu fiecare în parte am stat și am explicat cum să ia acel Ventolin. Eu am inițiat camera de inhalare. Este o sticluță de plastic de care atașezi spray-ul și din care inhalezi din cameră. Știu sigur că îmi ajunge în plămân. Altfel nu! Eu așa am tratat COVID-ul. Eu sunt pe aceeași schemă de zece ani. Nu de ieri, de azi, de zece ani. Covid-ul este o răceală zdravănă, mai fițoasă așa, un virus un pic mai agresiv, simptomele sunt un pic mai brutale.

Trebuie tratat de la primul simptom, intri pe tratament să nu-i dai voie să coboare. Rolul schemei mele este antiinflamator, să limitez răspândirea COVID-ului, să limitez acțiunea lui inflamatorie. Eu așa am tratat Covid, în stilul ăsta. Schema nu este bătută în cuie, o adaptăm la pacient. Schema mea nu are cortizon, dar când e cazul, îl dau, a declarat pneumologul Flavia Groșan, la Antena 3.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Pescobar și-a cumpărat penthouse în valoare de 2 milioane de euro! „O să am cinema, amfiteatru și piscină!”
Fanatik.ro
Unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din România se va deschide din această vară. Ce localități va străbate
Capital.ro
A murit marele MAESTRU al filmului. Tristețe mare în România: Jocul s-a terminat
Playtech.ro
Reacţia lui Hagi când Loredana s-a aşezat lângă el! Nu a putut să reziste când a văzut decolteul vedetei. Imaginea momentului
DailyBusiness
Vremea face ravagii în România. Ploi torențiale, grindină și inundații. Iată care sunt zonele vizate
Adevarul
De ce bebelușii spun „tata”, înainte să spună „mama” VIDEO
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
S-a rezolvat o mare enigmă a României. Ce se află în celebrul tunel din munți
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. „Ce rușine!”. Imaginile indecente pentru care Mădălina Ghenea a fost desfințată de fani
wowbiz.ro
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură. Nu rămâne așa”
Cancan.ro
Sebastian Dobrincu a dat-o uitării pe Ioana Ignat și s-a lăsat anturat la prima strigare de „brunețica”
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
De ce niciun trecător nu a intervenit pentru a-l salva pe bărbatul ucis în Crângași! Explicația unui psiholog criminalist: „Oamenii sunt din ce în ce mai egoiști”
Capital.ro
Interzis pentru românii care au mașini. Amendă de 1.000 de lei. Decizie direct de la primărie
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
stirilekanald.ro
Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei
substantial.ro
Descoperă rețeta salatei de legume la borcan: Gust de vară, prospețime și conveniență în bucătăria ta!
MediaFlux
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'