Travestiţi în personajul „Obama”, la petrecerile „bunga-bunga” ale lui Berlusconi

O martoră într-un proces intentat lui Silvio Berlusconi a povestit în instanţă că se deghiza în "Barack Obama" la petrecerile fostului premier italian, pentru a-l face pe acesta să râdă, relatează ziarul Il Sole 24 Ore, în ediţia online.

RomaniaTV.net
25 mai 2012, 17:31
Travestiţi în personajul „Obama”, la petrecerile „bunga-bunga” ale lui Berlusconi

Înainte de a depune mărturie în instanţă, Marysthell Garcia Polanco, actriţă amatoare considerată de presa italiană damă de companie, le-a spus jurnaliştilor că vor auzi „lucruri frumoase”. Femeia a fost citată ca martoră în procesul în care Silvio Berlusconi este acuzat de apelarea la serviciile unei prostituate minore, dansatoarea de origine marocană Karima El Mahroug, cunoscută sub pseudonimul Ruby Rubacuori.

Femeia a povestit ce făcea la petrecerile lui Berlusconi. „Pentru a-l face să râdă mă deghizam în judecătoarea Ilda Boccassini, cu hainele de magistrat, în Barack Obama sau în Whitney Houston. După cină mergeam în sala discotecii sau făceam spectacole pentru a-l amuza”, a declarat martora, dând asigurări că nu a văzut niciodată femei dezbrăcate la petrecerile organizate în reşedinţele lui Berlusconi.

Tânăra a explicat că Silvio Berlusconi se amuza mai mult când o imita pe judecătoarea Ilda Bocassini decât atunci când se deghiza în preşedintele SUA. Judecătoarea Ilda Bocassini este criticată dur de Silvio Berlusconi din cauza proceselor în care fostul premier consideră că a fost neîndreptăţit.