TREI ASTROLOGI, o singură concluzie: ce zodii vor avea o săptămână de coşmar

Mihai Voropchievici, Camelia Pătrăşcanu şi Urania au citit în astre şi vin cu previziuni pentru toate zodiile în perioada 18 - 24 martie 2019.

RomaniaTV.net
25 mart. 2019, 12:11
TREI ASTROLOGI, o singură concluzie: ce zodii vor avea o săptămână de coşmar

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 25-31 MARTIE

HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI 24-31 MARTIE 2019. Curg veştile bune pentru o zodie. Previziunile runelor

HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI 24-31 MARTIE 2019 Berbec – Răbdarea ta e pusă la încercare. Trebuie să dai dovadă de calm, lucrurile bune vin după un gram de așteptare. Nu forța mâna norocului

HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI 24-31 MARTIE 2019 Taur – Ești în vizorul celor dragi. Vei primi cadouri în săptămâna următoare

HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI 24-31 MARTIE 2019 Gemeni – Vei avea o mică bătălie. Ești sfătuit să te relaxezi și nu te îngrijora. Nu da curs imaginației

Mai multe detalii aici

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 25 martie – 1 aprilie. O săptămână încărcată pentru multe zodii. Scorpionii, atenţie la sănătate!

Berbec

Esti plin de energie in aceasta saptamana, astfel ca vei reusi sa recuperezi mai multe sarcini cu care ai cam ramas in urma, in special cele din sfera carierei. Nu cumva ai ramas in urma si la capitolul vizite si intalniri cu parintii sau rudele?

Taur

Asteapta-te la o saptamana mai spirituala, in care te vei gandi mai mult la emotii si trairi si vei lasa deoparte aspectele materiale. Iti doresti sa patrunzi mai adanc si in gandurile si emotiile celor dragi pentru a afla mai bine daca nevoile afective le sunt indeplinite.

Gemeni

Se anunta a fi o perioada destul de activa din punct de vedere social, de aceea pregateste-te pentru intalniri, vizite si evenimente aparute pe ultima suta de metri si la care ar fi bine sa participi, te sfatuiesc astrele.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 25 martie – 1 aprilie. O săptămână încărcată pentru multe zodii. Scorpionii, atenţie la sănătate!


HOROSCOP URANIA 25-29 MARTIE 2019. Pe cine ajută MARELE BENEFIC şi ce relaţii se înfiripă cu Venus în Peşti. Previziuni complete

Previziuni astrale zodia Berbec pentru perioada 23-29 martie 2019 

Între 23 și 25 martie dimineața, îngrijorări privitoare la soarta unui câștig sau a unui ajutor ce pare a fi amenințat, de curând sau de mai mult timp, de intențiile incorecte ale unei persoane ori de situațiile care conțin vicii de formă și procedură ale unor instituții ce ridică piedici în calea rezolvării lor. Între 25 martie, după ora 8.06, și după-amiaza zilei de 27 martie, Berbecii vor avea tendința să se concentreze pe un proiect de viață care presupune găsirea celor mai corecte și folositoare mijloace de a-și pune în aplicare un plan de viață. Uneori, pentru asta, ei vor lua în calcul străinătatea sub orice formă: strămutare, plecare la muncă, la studii, stagii de perfecționare, participare la activități internaționale de prestigiu, călătorii, corespondență, relații personale, etc. Alteori va fi vorba de limpezirea convingerilor și aspirațiilor și raportarea lor onestă și logică la condițiile personale (vârstă, pregătire, experiență de viață, competență profesională). În seara zilei de 26 martie, planeta Venus va intra în zodia Peștilor și va contribui la risipirea ”negurilor” care le-au împovărat sufletul. Va urma o perioadă de o lună de relaxare a universului interior sporită, din după-amiaza zilei de 29 martie, de revenirea la mersul direct a planetei Mercur, care le va insufla sentimente nobile și speranță. Între 27 martie, după ora 16.09, și 29 martie, se vor pune din nou, cu mai multă intensitate, probleme de autoritate în viața publică, precum și nevoia de a acționa pe direcția eliminării unor obstacole din calea afirmării lor profesionale. Întreaga săptămână va purta mesajul Soarelui, în tranzit prin zodia Berbecului, ceea ce, pentru nativii aparținând acestui semn, va însemna o susținere energetică specială. Răstimp important pentru nativi prin premisa multor activități pe care vor începe să le desfășoare sau cărora le vor pune bazele unei evoluții ulterioare. 

Previziuni astrale zodia Taur pentru perioada 23-29 martie 2019 

Între 23 și 25 martie dimineața, situații pline de disconfort relațional, mai accentuate în cazul relațiilor dintre soți, secundar între partenerii de afaceri. Manevre incorecte ale unui personaj care vrea să profite de pe urma unui nativ. Nevoia sau chiar obligativitatea ca un nativ din zodia Taurului să rămână ferm pe poziții. Posibile contradicții interioare privitoare la locul în societate și riscurile profesionale ale celor (încă) tineri care sunt supuși presiunilor exterioare. Între 25 martie, după ora 8.06, și după-amiaza zilei de 27 martie, posibilitatea de a face pași importanți pe calea intrării în legalitate privitoare la o cauză (dosar, proces, litigiu) ce privește distribuirea unor bani sau bunuri rezultate din donații, moșteniri, partaje, ieșire din indiviziune. Nota generală este de oportunitate, de corectitudine, dar și de respectare cu onestitate a clauzelor și condițiilor de natură morală sau juridică. Unii nativi pot beneficia de mărinimia unor persoane sau de disponibilitatea unor structuri oficiale (organizații, asociații, organisme internaționale, instituții de profil). În seara zilei de 26 martie, planeta Venus va intra în zodia Peștilor și va crea, de acum până pe 20 aprilie a. c., numeroase condiții favorabile dezvoltării unei relații obișnuite în nota și specificul unei prietenii, pentru a-i apropia pe cei născuți în zodia Taurului de persoane sincere și sensibile, care să-i prețuiască, să-i înțeleagă ori să-i ajute. Între 27 martie, după ora 16.09, și 29 martie, perioadă bună pentru consolidarea unor convingeri sau a ideilor care vor sta la baza unor decizii fundamentale pentru existența sau evoluția lor personală. Întreaga săptămână viitoare se pot accentua stările de spirit discrepante (enervări, contradicții, instabilitate organică, insomnie, agitație, presimțiri mai mult sau mai puțin justificate).