Trei astrologi, o singură concluzie! O săptămână de coşmar pentru trei zodii. Previziuni complete

Mihai Voropchievici, Urania și Acvaria au realizat horoscopul pentru săptămâna care urmează. Iată la ce concluzie au ajuns cei trei și care sunt zodiile care vor avea o săptămâna pe care nu o vor uita niciodată.

RomaniaTV.net
10 dec. 2018, 06:27
Trei astrologi, o singură concluzie! O săptămână de coşmar pentru trei zodii. Previziuni complete

Horoscopul runelor 9 – 15 decembrie 2018

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit la „Adevăruri ascunse” de la Antena 3 cum va fi săptămâna viitoare pentru fiecare zodie în parte. Iată ce anunță runele pentru zodia ta.

BERBEC: Vor da lovitura, sunt norocoșii și se va produce un salt calitativ în viața lor. Nu e de azi pe mâine.

TAUR: Sunt sfătuiți să fie pregătiți pentru niște schimbări majore, se drege busuiocul la final de an.

GEMENI: Primesc un sfat, să lase la o parte toate fricile și grijile și să se pregătească pentru un an mult mai bun, nu doar o săptămână.

RAC: Au o săptămână foarte încărcată, de mesaje. Să aibă grijă la corzile vocale. Citește continuarea AICI.

Horoscop URANIA 8 – 14 decembrie 2018

Citește horoscopul săptămânal al Uraniei și vezi ce îți rezervă astrele pentru a doua săptămână a lunii decembrie. Cine va avea parte de provocările vieții sale. Mercur va intra în Săgetător.

BERBEC

În prima parte a zilei de 8 decembrie, interes pentru chestiunile de principiu, pentru stabilirea opțiunilor și atașamentelor adecvate nevoilor lor. Dorința Berbecilor va una protectivă, ei nedorind să se lase târâți de impresii, valori false.

Impulsuri puternic resimțite, în legătură cu evoluția lor socială, profesională, umană sau de crez interior, din 13 decembrie, când Mercur va intra, pentru a doua oară, în Săgetător, semn în care va rămâne până pe 5 ianuarie 2019, și care le va da posibilitatea să se informeze ori să primească precizări importante în această direcție care să le ușureze deciziile.

Bună comunicare cu străinătatea prin intermediul relațiilor personale sau cu reprezentanții unor instituții. Între 8 decembrie, după ora 14:02 ‘, și 11 decembrie noaptea, nevoie de concentrare asupra premiselor sociale și/sau profesionale care sunt supuse presiunilor exterioare; efort de rezistență și autodepășire.

Între 11 decembrie, după ora 01:40′, și prima parte a zilei de 13 decembrie, informații care nu fac plăcere, care surprind în mod neplăcut ori care îi pun pe gânduri în legătură cu unii dintre prietenii lor. Întâlniri care evoluează spre ceartă, harță, ostilitate. Între 13 decembrie, după ora 14:40 ‘, și 14 decembrie,univers interior activ.

Taur În prima parte a zilei de 8 decembrie, preocupări legate de bunuri și bani care trebuie să le revină cu ajutorul sau prin intermediul altor persoane (moșteniri, donații și cadouri substanțiale). Abordarea juridică, notarială, financiară sau morală a unui câștig scontat se vaaccentua după 13 decembrie, când Mercur va intra, pentru a doua oară, în Săgetător, semn în care va rămâne până pe 5 ianuarie 2019. Citește continuarea AICI.

Horoscop ACVARIA 10 – 16 decembrie 2018

Horoscop ACVARIA 10 – 16 decembrie 2018. Iată ce anunță astrele pentru săptămâna care urmează, potrivit astrologului Acvaria. Iată cine va avea o săptămâna extrem de grea, dar și cine va primi niște vești de vis.

Continuarea, aici