Trei autovehicule, implicate într-un accident pe DN5

Opt persoane, între care patru cetăţeni bulgari, au fost implicate în noaptea de marţi spre miercuri într-un accident în lanţ pe DN 5 Bucureşti - Giurgiu, în apropierea localităţii Frăteşti. Un autoturism de teren, condus de un cetăţean bulgar, care nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers, a intrat într-un camion şi a fost proiectat într-o altă maşină, în care se aflau două femei şi un copil în vârstă de patru ani.

RomaniaTV.net
08 oct. 2014, 07:40

Un autoturism de teren Nissan Kashkai, care se deplasa către Giurgiu şi avea la bord patru cetăţeni bulgari, a trecut de pe banda întâi de mers pe banda a doua fără să se asigure şi a intrat într-un camion condus de un cetăţean român în vârstă de 24 de ani care se deplasa în aceeaşi direcţie de mers. În urma impactului, autoturismul de teren a fost împins din nou pe banda întâi de mers, unde a lovit o Skoda Octavia, condusă de o tânără în vârstă de 32 de ani, în care se mai afla o femeie şi un copil în vârstă de patru ani.

Accident MORTAL pe DN 1. Un tânăr a fost SPULBERAT de DOUĂ maşini

La faţa locului s-au deplasat cinci ambulanţe pentru a acordar îngrijiri medicale persoanelor implicate în accident. Toţi cei opt au scăpat cu viaţă, dar maşinile au suferit avarii importante: autoturismul de teren a fost avariat pe ambele laterale, camionul are avarii pe partea dreaptă, iar autoturismul Skoda Octavia – pe partea stângă.

Şoferul bulgar care a provocat accidentul a fost sancţionat contravenţional cu o amendă de 540 de lei şi a primit şase puncte de penalizare.