Trei bărbaţi au fost arestaţi după ce i-au furat banii unui bătrân, în autobuz

Trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 29 şi 38 de ani, au fost arestaţi după ce i-au furat unui bărbat în vârstă de 85 de ani un plic în care se aflau 2.000 de lei, în timp ce acesta se afla într-un mijloc de transport în comun, anunţă Poliţia Capitalei.

RomaniaTV.net
10 mai 2018, 11:48
Trei bărbaţi au fost arestaţi după ce i-au furat banii unui bătrân, în autobuz

După ce a sesizat faptul că nu mai are banii asupra sa, bărbatul a mers la Poliţie pentru a reclama furtul.

„Din datele şi probele administrate a rezultat presupunerea că victima a fost urmărită de trei bărbaţi pe traseul parcurs de la o unitate bancară unde a retras o sumă de bani, până într-un autobuz unde i-au sustras persoanei vătămate suma de bani menţionată”, se arată într-un comunicat de presă al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

După primirea sesizării, poliţiştii au efectuat cercetări şi au dat de urma celor trei suspecţi care, între timp părăsiseră ţara, dar s-au reîntors.

„În urma investigaţiilor desfăşurate, au fost identificaţi cei trei în cauză stabilindu-se că aceştia au părăsit ţara la scurt timp de la comiterea faptei însă au revenit şi, întrucât exista posibilitatea să plece din nou din România, au fost puse în aplicare trei mandate de aducere pe numele celor trei implicaţi, aceştia fiind conduşi pentru audieri la sediul subunităţii ” , se arată în comunicatul de presă al Poliţiei Capitalei.

În acest moment cei trei bărbaţi sunt cercetaţi pentru infracţiunea de furt calificat, faţă de aceştia fiind luată măsura arestării preventive.