Trei bărbaţi, suspectaţi că au provocat scandalul dintre două clanuri din Dolj, au fost reţinuţi pentru 24 de ore

Trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore de către poliţiştii din Dolj pentru că ar fi provocat scandalul din Podari, de duminică seară, în urma căruia 15 persoane au ajuns la spital.

RomaniaTV.net
31 aug. 2020, 19:51
Trei bărbaţi, suspectaţi că au provocat scandalul dintre două clanuri din Dolj, au fost reţinuţi pentru 24 de ore

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Craiova au reţinut luni, pentru 24 de ore, trei bărbaţi de 33, 40 şi 48 de ani, din Podari, bănuiţi că ar fi provocat altercaţia din seara de 30 august, din localitatea Podari.

Citeşte şi: Bătaie între clanuri în Dolj: 15 persoane au ajuns în stare gravă la spital VIDEO

Cei trei bărbaţi în vârstă de 33, 40 şi 48 de ani sunt cercetaţi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi lovire sau alte violenţe, iar în cursul zilei de mâine aceştia urmează să fie prezentaţi unităţii de parchet competente cu propunerile corespunzătoare. În această cauză, cercetările au fost desfăşurate şi cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Bucovăţ şi Secţiei 2 Poliţie Craiova.

Duminică seară, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Bucovăt au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe raza comunei Podari, a avut loc o altercaţie între mai multe persoane.

“La faţa locului au fost direcţionate mai multe echipaje de poliţie, un echipaj de jandarmi, o grupă de luptători din cadrul S.A.S Dolj care au stabilit faptul că pe fondul consumului de băuturi alcoolice a izbucnit un conflict între membrii a  două familii, fiind implicate mai multe persoane, în timpul căruia s-au folosit obiecte contondente. În urma conflictului, 15 persoane au fost transportate la spital, fiind conştiente şi cooperante”, a afirmat IPJ Dolj.

Sursa citată a menţionat că în timpul altercaţiei  au fost provocate distrugeri, fiind sparte geamurile a unor locuinţe şi autoturisme ale persoanelor implicate.
La faţa locului au intervenit un echipaj de prim ajutor, un echipaj de terapie intensiva şi o autospeciala de transport personal şi victime multiple din cadrul ISU Dolj şi două ambulanţe SAJ Dolj.


loading...
Partenerii noștri