Trei bucureşteni acuzaţi că au adus din Grecia şapte kilograme de canabis au fost reţinuţi

Trei bucureşteni acuzaţi că au adus din Grecia şapte kilograme de canabis, în valoare de 100.000 de euro, şi intenţionau să vândă drogurile în Capitală, au fost reţinuţi de procurorii DIICOT.

RomaniaTV.net
08 apr. 2013, 12:22
Trei bucureşteni acuzaţi că au adus din Grecia şapte kilograme de canabis au fost reţinuţi

Cele trei persoane, cu vârste cuprinse între 20 şi 54 de ani, sunt cercetate pentru trafic ilicit de droguri de risc şi trafic internaţional de droguri de risc de către procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT)-Structura Centrală, care au dispus reţinerea lor pentru 24 de ore.

Potrivit procurorilor, cele trei persoane au adus din Grecia, prin intermediul unei firme de transport persoane, aproximativ şapte kilograme de canabis, drogurile fiind destinate comercializării către clienţi din Bucureşti.

Valoarea de piaţă a celor şapte kilograme de droguri a fost estimată la 100.000 de euro.

Cei trei bucureşteni acuzaţi de trafic de droguri au fost prinşi duminică în flagrant delict, în Bucureşti, în autoturismul cu care se deplasau fiind găsite aproximativ patru kilograme de canabis.

În urma percheziţiei făcute la locuinţa unuia dintre inculpaţi, din sectorul 4, anchetatorii au găsit o cultură de 49 de plante de canabis, precum şi instalaţia de cultivare aferentă, a precizat DIICOT.

Acţiunea a fost făcută de procurorii DIICOT, cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din Direcţia de Combatere a Criminalităţii Organizate, suportul informativ fiind asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale.