Trei cazuri de rubeolă la FC Argeş

Publicat: Vineri, 24 Februarie 2012 17:38 // Actualizat: Vineri, 24 Februarie 2012 17:38 // Sursa: RTV.net

Epidemia de rubeolă din judeţul Argeş a atins şi echipa de fotbal FC Argeş, până acum înregistrându-se deja trei cazuri de îmbolnăvire în rândul jucătorilor, Octavian Ionescu, Wallace da Silva şi Daniel Fundulea.

Foto: ultras-world.forumz.ro

Primul căruia i s-a declanşat boala a fost fundaşul central Octavian Ionescu. Acesta se pare că a luat virusul de la Spitalul Judeţean unde la începutul săptămânii s-a prezentat pentru o problemă la genunchi. Ionescu a fost diagnosticat, miercuri, cu rubeolă şi a fost imediat trimis acasă unde va sta izolat între 10 şi 14 zile, potrivit Mediafax.

Fotbalistul a intrat însă în contact cu mai mulţi colegi de la FC Argeş. Vineri, colegul său de cameră, brazilianul Wallace şi apoi portarul Fundulea s-au trezit şi ei bolnavi.

Medicul Dragoş Şerb speră să nu mai apară şi alte cazuri de rubeolă la echipă: "Mai mult ca sigur cei doi au luat de la Ionescu. Doamne fereşte să nu mai apară şi alte cazuri. Toţi trei sunt trimişi acasă, sunt izolaţi. Cei care au făcut rubeolă în copilărie au acum imunitate, însă cei care nu au făcut sunt predispuşi. Am mai avut cazuri să se mai îmbolnăvească 2-3 jucători de ceva la stomac sau de gripă, dar de rubeolă sau altă boală infecţioasă nu. Oricum, după ce revenim, peste două săptămâni, le mai trebuie o săptămână să se adapteze la efort".

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
24 feb 18:22
...revenim, peste două săptămâni, le mai trebuie o săptămână să se adapteze la efort”. Source Article from http://www.rtv.net/trei-cazuri-de-rubeola-la-fc-arges_17731.html ...
1
EUR
4.8722
RON
24 Sep
noapte 17 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H