Trei copii au ars de vii într-un incendiu la o casă de chirpici din Sibiu

Trei copii au murit, joi seară, într-un incendiu care s-a produs la o casă de chirpici din localitatea sibiană Ighişu Nou. Echipele de intervenţie se află la faţa locului pentru stingerea incendiului, nefiind exclusă existenţa altor victime.

RomaniaTV.net
22 dec. 2011, 19:43
Trei copii au ars de vii într-un incendiu la o casă de chirpici din Sibiu

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Silviu Albişor, trei copii au decedat, joi seară, într-un incendiu izbucnit la o locuinţă din localitatea Ighişu Nou.

Echipa de intervenţie a descoperit trei copii carbonizaţi. Nu cunoaştem, deocamdată, date despre victime. În acest moment, se intervine pentru stingerea incendiului şi se fac cercetări pentru a descoperi alte eventuale victime în casă„, a declarat Silviu Albişor pentru Mediafax.

Potrivit acestuia, Detaşamentul de Pompieri Mediaş intervine cu două autospeciale cu apă şi spumă, iar la faţa locului se află şi un echipaj SMURD.

Silviu Albişor a mai anunţat că nu se cunoaşte, deoacamdată, cauza producerii incendiului, aceasta urmând a fi stabilită după încheierea intervenţiei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, inspectorul principal Anca Bloancă, incendiul a izbucnit la o casă de chirpici, în interiorul ei aflându-se mai mulţi copii nesupravegheaţi.

Din primele cercetări se pare că în casă erau patru copii nesupravegheaţi, mama lor nefiind acasă. Unul dintre copii a reuşit să iasă din casă„, a declarat Anca Bloanca.

Urmează să se facă cercetări pentru a stabili unde se afla mama copiilor în momentul izbucnirii incendiului.

Silviu Albişor a mai anunţat că este cercetată întreaga zonă pentru a descoperi şi alte eventuale victime ale incendiului.