Trei copii părăsiţi de părinţi sunt crescuţi de bunică dintr-o pensie de doar 400 de lei pe lună VIDEO

O femeie din Capitală creşte singură trei nepoţi. Şi o face cu doar 400 de lei pe lună. Toţi se înghesuie într-o garsonieră şi au nevoie disperată de ajutor ca să aibă ce mânca.

RomaniaTV.net
29 iun. 2016, 20:52
Trei copii părăsiţi de părinţi sunt crescuţi de bunică dintr-o pensie de doar 400 de lei pe lună VIDEO

Copiii au vârste cuprinse între 7 şi 11 ani şi au fost abandonaţi de fiul bătrânei si de nora ei. Trei copilaşi cu chip de îngeri care sunt mereu veseli. Bunica îi creşte dintr-o pensie de 400 de lei şi toţi locuiesc într-o garsonieră de câţiva metri pătraţi din cartierul MIlitari, iar frigiderul e aproape mereu gol.

Deşi sunt la o vârstă fragedă copii au suferit enorm din cauza părinţilor, în special a mamei pe care nu mai doresc să o vadă. Aceasta nu i-a îngrijit deloc, a preferat să îşi trăiască singură viaţa iar acum le ia şi alocaţia. Pe una dintre fete a bătut-o la un moment dat până a leşinat, iar băiatul spune că nu vrea să mai ştie de părinţi. „Nu vreau să-i mai văd nici pe tata, nici pe mama. Nu vreau sa ii mai vad pentru ca m-au batut si m-au injurat si a zis ca o sa poarte doliu după noi cand vom muri”, povesteşte băiatul.

Toţi patru abia au ce să mânănce şi, de parcă nu era suficient, riscă să ajungă şi în stradă din cauza datoriilor la întreţinere, care au ajuns la aproape 200 de milioane de lei vechi. „Nu am avut din ce sa platesc, nu am avut. Imi raman 150 de lei din pensie”, spune plină de amărăciune bunica micuţilor.

Cu toate lipsurile, copiii învaţă foarte bine la şcoală.

Cei care doresc să ajute cu bani, pot să îi depună în următorul cont:

RO11BRMA0999100066610963

CHIRIAC RODICA