Trei dintre victimele accidentului din Pasajul Lujerului au fost operate

Cele trei victime grav rănite în accidentul de, joi, din Pasajul Lujderului, au fost operate şi se simt bine, însă vor avea nevoie de o perioadă mai lungă de internare. Alţi cinci oameni care au suferit traumatisme mai grave sunt şi ei internaţi în continuare.

RomaniaTV.net
11 mai 2012, 06:13
Trei dintre victimele accidentului din Pasajul Lujerului au fost operate

92 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar 23 dintre acestea au fost diagnosticate ca fiind rănite grav. Printre victime s-a numărat o fetiţă de 8 ani, dar care nu a necesitat internare.

Călătorii răniţi joi dimineaţă în accidentul de tramvai produs în Pasajul Lujerului vor primi despăgubiri din partea Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), a declarat, joi, pentru Agerpres, Brânduşa Raeceanu, purtător de cuvânt al RATB.

„RATB are încheiate contracte pentru servicii de asigurare nu numai pentru angajaţii proprii şi pentru mijloacele de transport ci şi pentru asigurarea pasagerilor şi a bagajelor. Toţi călătorii răniţi din cauza tramvaielor care au deraiat în această dimineaţă pe traseul liniei 41 vor primi despăgubiri din partea RATB”, a precizat Raeceanu.

Joi dimineaţă, în Pasajul Lujerului, trei tramvaie de pe linia 41 au un fost implicate într-un accident rutier. Evenimentul s-a produs pe sensul spre Piaţa Presei Libere. Primul tramvai implicat în accident a rămas defect pe linie, cel de-al doilea a oprit, însă al treilea vagon n-a mai reuşit să oprească la timp şi a lovit cele două tramvaie din faţă oprite pe linie. În urma impactului, două dintre tramvaie au deraiat, respectiv cel de-al doilea şi al treilea.