Accident TERIBIL. Maşină izbită în plin de o cisternă. Trei femei, în stare gravă VIDEO

Trei femei au ajuns în stare gravă la spital după ce maşina în care se aflau a fost lovită în plin de o cisternă. Vinovat este chiar şoferul autoturismului, care a tăiat calea autoutilitarei. Imapctul a fost violent, iar două dintre victime au fost scoase dintre fiarele contorsionate de echipa de descarcerare.

03 apr. 2015, 09:58
Accident TERIBIL. Maşină izbită în plin de o cisternă. Trei femei, în stare gravă VIDEO

Şoferul autoturismului a ieşit fără să se asigure de pe o stradă secundară chiar în faţa cisternei, informează România TV. Imposibil pentru şoferul acesteia să evite impactul. În autoturism se aflau şi trei femei. Toate au fost rănite. La fel şi şoferul.

Citeşte şi Accident mortal în Cluj Napoca

Mai multe ambulante, dar şi un echipaj de descarcerare au ajuns la faţa locului şi au intervenit pentru salvarea victimelor.

Citeşte şi ACCIDENT TERIBIL în Suceava. Trei persoane au murit după ce un TIR cu lemne s-a răsturnat

Şoferul cisternei a avut noroc cu carul. Încercând să evite autoturismul, a tras de volan şi s-a răsturnat. Purta, însă, centura de siguranţă, astfel că a scăpat nevătămat.

Din cauza accidnetului, traficul rutier a fost îngreunat mai bine de o oră. Şoferul vinovat, un bărbat de 59 de ani, s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporala din culpă.