Trei fetiţe au ajuns la spital după ce mama lor le-a spălat pe cap cu o substanţă folosită pentru îmbăierea oilor

Trei fetițe din județul Bistriţa-Năsăud au ajuns la Spitalul de Pediatrie din Cluj Napoca după ce mama lor le-a spălat pe cap cu o substanță chimică folosită la îmbăierea oilor. Mama fetiţelor este cercetată penal pentru vătămare corporală.

RomaniaTV.net
19 mai 2019, 09:12
Trei fetiţe au ajuns la spital după ce mama lor le-a spălat pe cap cu o substanţă folosită pentru îmbăierea oilor

Două dintre fetiţe au început să se simtă rău, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce au fost spălate de mama lor. Femeia a chemat salvarea. 

„Dispeceratul Integrat ISU-SAJ a recepţionat o solicitare în localitatea Coşbuc, pentru a asigura asistenţa la două fetiţe la care li s-ar fi făcut rău după o baie. S-a alocat un echipaj care la fata locului a constatat că de fapt este vorba de trei fetiţe (de 6 ani, 8 ani şi 11 ani) care au fost spălate pe cap cu o soluţie chimică neprecizată. S-au suplimentat forţele ce intervenţie (…). După măsurile de stabilizare întreprinse la faţa locului, toate trei au fost transportate şi predate la UPU Pediatrie Cluj Napoca”, a declarat managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud, dr. Annabella Muzsi, citată de Mediafax.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz, mama fetiţelor fiind cercetată pentru vătămare corporală.