Trei fiice adolescente şi-au ucis tatăl cu zeci de lovituri de cuţit. Opinia publică s-a situat de partea fetelor

Trei surori, cu vârstele de 17 ani, 18 ani, respectiv 19 ani, au recunoscut că și-au ucis tatăl, un „lider mafiot”, după „ani de abuz sexual și tortură”. Acum, tinerele riscă o sentință de până la 15 ani de închisoare.

RomaniaTV.net
30 iul. 2018, 13:44

Tinerele Kristina (19 ani), Angelina (18 ani) și Maria (17 ani) și-au ucis prin înjunghiere tatăl dependent de heroină Mihail Haceaturian, în Moscova. Bărbatul a fost găsit cu zeci de răni prin înjunghiere, în apropierea unui lift dintr-un bloc pe care îl deținea în capitala Rusiei. Potrivit poliției, cele trei surori au recunoscut că l-au omorât împreună pe tatăl lor în vârstă de 57 de ani. Ele și-au motivat fapta spunând că au fost abuzate emoțional, fizic și sexual de tatăl lor, timp de mai mulți ani.

Am vrut doar să dispară și să nu se mai întoarcă niciodată„, le-a spus Kristina polițiștilor. Cele trei surori au precizat că în ziua omorului, bărbatul le-ar fi amenințat cu un cuțit în apartamentul lor din Moscova. Apoi, una dintre surori i-a smuls cuțitul din mână și l-a înjunghiat, după care celelalte două fete s-au alăturat atacului. Bărbatul a încercat să scape din acel apartament și a murit în apropierea liftului.

Prieteni și vecini ai familiei susțin că bărbatul era un tiran și că soția lui – mama celor trei fete – l-a părăsit din cauza abuzurilor lui. Aceștia au mai spus că fiul bărbatului, acum student la Universitatea din Moscova, a fost „dat afară” din casă de „liderul mafiot”.

În mașina bărbatului, polițiștii au găsit două kilograme de heroină și mai multe arme de foc.

Angelina Haceaturian, 18 ani: