Trei jucătoare de la CSM București, vaccinate inclusiv cu doza booster, au Covid-19. Meciul cu Brest din Liga Campionilor, amânat!

CSM Bucureşlti a anunţat că partida cu Brest, contând pentru etapa a 9-a a EHF Champions League, a fost amânată în urma apariției unor cazuri de COVID-19 în lotul "tigroaicelor".

06 ian. 2022, 18:25
Trei jucătoare de la CSM București, vaccinate inclusiv cu doza booster, au Covid-19. Meciul cu Brest din Liga Campionilor, amânat!

Trei jucătoare de la CSM București, vaccinate inclusiv cu doza booster, au Covid-19. Meciul dintre Brest Bretagne Handball și CSM București ar fi trebuit să aibă loc sâmbătă, 8 ianuarie 2022, de la ora 19:00.

Trei jucătoare de la CSM București, vaccinate inclusiv cu doza booster, au Covid-19

Ema Ramusovic, Andreea Ailincăi și Samara Da Silva, toate componente ale lotului lui CSM București, au fost depistate pozitiv cu COVID-19. Acestea erau vaccinate cu trei doze! „Federația Europeană de Handbal a decis amânarea meciului din DELO EHF Champions League, din etapa a 9-a, programat să se joace, sâmbătă, 8 ianuarie 2022, de la ora 19:00, dintre echipa franceză Brest Bretagne Handball și campioana României, CSM București.  Decizia a venit după ce, la echipa noastră, au apărut trei cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV2, înaintea plecării în Franța. Cele trei jucătoare cu rezultate pozitive sunt Ema Ramusovic, Andreea Ailincăi și Samara Da Silva. Meciul va fi reprogramat într-o altă dată, stabilită de comun acord de ambele echipe și de forul EHF, până la terminarea fazei grupelor DELO EHF Champions League, cât mai curând posibil! Le dorim recuperare ușoară fetelor!”, se arată în comunicatul emis de CSM București.

Cristina Neagu, plătită cu 20.000 euro lunar, din banii publici. CSM Bucureşti i-a mărit salariul handbalistei şi i-a prelungit contractul

De asemenea, partida pe care SCM Râmnicu Vâlcea ar fi trebuit să o dispute la Viborg, pe 9 ianuarie, în grupa D a EHF European League, a fost amânată din cauza Covid-19. Viborg HK a informat despre mai multe persoane din cadrul clubului care au fost testate pozitiv pentru virusul SARS-CoV-2, prin urmare, se poate presupune că există o infecție în echipă iar persoanele infectate ar trebui să fie izolate până când situația este stabilă în cadrul echipei, drept pentru care EHF e luat decizia de a se amâna partida.