TREI luni cu Neptun retrograd 2022. Cum influenţează planeta visării TOATE zodiile până în decembrie

Neptun este planeta asociată cu visarea, iluzia, intuiția, creativitatea și spiritualitatea. În fiecare an, Neptun intră în mișcare retrograde, pentu a ne da tuturor șansa să revizuim visurile și dorințele, astfel încât să le aliniem cu noile credințe și valori.

02 sept. 2022, 06:05
TREI luni cu Neptun retrograd 2022. Cum influenţează planeta visării TOATE zodiile până în decembrie

Neptun retrograd 2022. In acest an, Neptun și-a început mișcarea retrogradă în luna iunie și va continua până în 3 decembrie 2022. Acest retrograd atrage atenția asupra propriei noastre disonanțe cognitive, asupra modurilor în care ne putem păcăli pe noi înșine sau pe alții. Ne va ajuta să facem o punte între cine spunem că suntem, cine spunem că vrem să fim și modul în care acțiunile – sau inacțiunile noastre – se aliniază sau nu cu acele viziuni. Este timpul să ai încredere în intuiția ta. Ascultă-ți instinctul. Acordă atenție viselor. Așa vei trece peste confuzie. Rămâi fidel cu adevărului tău și  vei vedea cât de ușor se ridică acel văl.

Mercur retrograd afectează mai multe zodii. Află care zodie va fi cea mai afectată
Iată cum influențează retrogradarea lui Neptun toate zodiile în următoarele 3 luni.
BERBEC
Pentru semnele de Foc, cum ar fi Berbecul, schimbarea este grea, dar necesară. Cu Neptun retrogradând în a douăsprezecea casă a subconștientului, acesta este un moment pentru a fi mai clar cu privire la orice credințe limitative pe care le ai sau în ceea ce privește modele repetitive care se transformă în obstacole. Știi, situațiile acelea în care faci aceleași lucruri din nou și din nou, așteptând să rezultate diferite. Dar, de fapt, continui să obții același rezultat. Este ușor să spui „așa sunt eu” unei alte persoane. S-ar putea să nu datorezi nimic nimănui – dar îți datorezi ție să îți schimbi mentalitatea care te împiedică să devii ceea ce ești menit să devii. Suntem aici pentru a evolua.

TAUR
Ești un semn care tânjește după predictibilitate, iar ultimii ani au fost orice altceva numai asta nu pentru tine. Acest tranzit al lui Neptun retrograd în a unsprezecea casă a rețelei de cunoștinte este aici pentru a-ți reaminti că a fi puternic și în siguranță nu este o misiune individual. Pentru asta ai nevoie de relații solide, prietenii și comunitate. Este în regulă să te bazezi pe alți oameni sau să-i faci pe aceștia să se bazeze pe tine. Dar pentru semnele de Pământ, ceea ce este cel mai important este să ai sprijin iubitor și plin de compasiune, indiferent dacă câștigi sau pierzi, dacă sărbătorești sau dacă ai nevoie de o mână de ajutor. Fii atent la cine este acolo pentru tine în acele momente – și fii dispus să renunți la cine nu este. Ai nevoie de oameni care sunt în colțul tău și vor să te vadă strălucind.

Horoscop septembrie 2022. Zodiile care vor câştiga mulţi bani în această lună
GEMENI
Semnele de aer sunt grozave în ceea ce fac, dragă Gemeni. Ești capabil, ești deștept, ești iute la minte și un bun la rezolvat probleme. Dar ești unde ar trebui să fii? Aceasta este întrebarea la care Neptun te face să te gândești, când își începe retrogradul în a zecea casă a carierei tale. Neptun vrea să știe dacă munca pe care o faci este aliniată cu valorile tale. Dăruiești cuiva toate cele mai bune idei ale tale? O organizație obține tot ce e mai bun din tine? Toată energia ta este îndreptată spre a face visele altcuiva să devină realitate? Este timpul să fii sincer despre unde ai putea oferi mai mult și cui ai putea oferi mai puțin – indiferent dacă ești tu sau altcineva.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.