Trei maşini au fost avariate de o bucată de tencuială căzută de pe un bloc din Tulcea, în urma vântului

Trei autoturisme au fost avariate, duminică, în municipiul Tulcea după ce o bucata de tencuială a căzut de pe peretele exterior al unui bloc, pompierii intervenind pentru a îndepărta încă o bucată de tencuială care risca să se desprindă şi să distrugă alte bunuri sau să rănească pe cineva.

14 nov. 2016, 10:32
Trei maşini au fost avariate de o bucată de tencuială căzută de pe un bloc din Tulcea, în urma vântului

Potrivit unui comunicat de luni al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Tulcea, pompierii au fost solicitaţi să intervină duminică, pe strada Gării din municipiul Tulcea, unde o bucată de tencuială s-a desprins de pe peretele exterior a unui bloc şi a avariat trei autoturisme parcate în apropiere.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de intervenţie care a îndepărtat încă o bucată de tencuială ce putea să cadă şi să pună în pericol viaţa trecătorilor sau bunurile aflate în zonă.

Judeţul Tulcea s-a aflat duminică sub cod galben de vânt.

Probleme din cauza vântului puternic au fost în mai multe zone din ţară. Peste 50 de copaci au căzut pe străzi şi pe maşini, bucăţi de faţadă şi tablă au fost desprinse de pe clădiri, schele şi panouri publicitare au fost doborâte de vânt în Capitală şi judeţul Ilfov.

În judeţul Giurgiu, duminică după-amiază, bucăţi din acoperişurile unor blocuri au fost smulse de vijelie, copaci au căzut pe carosabil, iar în unele zone reţeaua de alimentare cu energie electrică a fost avariată, mai mulţi consumatori fiind afectaţi.

Totodată, acoperişurile a două blocuri din municipiul Feteşti, judeţul Ialomiţa, au fost smulse de vânt duminică dimineaţă, unul dintre acestea căzând pe o stradă, iar al doilea fiind proiectat pe faţada altui bloc şi apoi peste trei autoturisme.

Sursa: news.ro