Trei muncitori, prinşi sub un mal de pământ în Dâmboviţa. Un tânăr de 20 de ani a MURIT

Scene de coşmar în localitatea Braniştea din Dâmboviţa. Trei muncitori care efectuau lucrări la o reţea de canalizare au fost surprinşi de un mal de pământ. La fața locului a fost trimis elicopterul SMURD.

RomaniaTV.net
18 iul. 2020, 10:38
Trei muncitori, prinşi sub un mal de pământ în Dâmboviţa. Un tânăr de 20 de ani a MURIT

UPDATE: Tânărul în vârstă de 20 de ani a decedat, în ciuda intervențiilor cadrelor medicale și ale pompierilor.

Unul dintre muncitori, un bărbat de 20 de ani, a fost îngropat până la nivelul capului şi nu prezintă semne vitale. Printre persoanele surprinse de malul de pământ este un adolescent de 16 ani care a fost îngropat până la nivelul brăului. Salvatorii spun că tânărul este conştient şi cooperant. De asemenea, un bărbat de 26 ani a fost îngropat până la nivelul umerilor şi prezintă semne vitale.

Pompierii fac eforturi ca să-i extragă pe cei trei muncitori.

„Pentru extragerea persoanelor și pentru acordarea asistenței medicale de urgență acționează două echipaje de descarcerare, două containere multirisc, trei ambulanțe din cadrul serviciului județean de ambulanță Dâmbovița, un elicopter SMURD și trei buldoexcavatoare”, a anunţat ISU Dâmboviţa. 

Misiunea este în desfășurare, la ora transmiterii acestei știri. 

BILANŢ CORONAVIRUS ROMÂNIA 18 iulie. Record absolut de infectări: 889 de cazuri! Peste 2.000 de oameni au murit din cauza COVID-19