Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier provocat de tânăr băut la volan şi fără permis din Galaţi

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi a informat că un tânăr, de 23 ani, din judeţul Galaţi, s-a ales cu dosar penal, după ce, aflat la volan sub influenţa alcoolului şi fără permis, a provocat un accident soldat cu rănirea a trei persoane. 

RomaniaTV.net
24 aug. 2020, 11:49
Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier provocat de tânăr băut la volan şi fără permis din Galaţi

Bărbatul a condus autoturismul pe DN 25, în localitatea Tudor Vladimirescu, şi, nepăstrând distanţa regulamentară faţă de autoturismul care circula în faţa sa şi care oprise pentru a acorda prioritate de trecere, l-a lovit în partea din spate. În urma impactului a rezultat rănirea tânărului, precum şi a conducătoarei auto şi a unei pasagere din autoturismul lovit, potrivit sursei citate.

Citeşte şi: Cel mai tânăr mort de COVID-19, din România. Un copil infectat cu coronavirus, printre cele 37 de decese anunţate luni

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că bărbatul care a provocat accidentul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar la testarea alcoolscopică a prezentat valoarea de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ca urmare, au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis.