Trei persoane, între care doi adolescenţi, rănite într-un accident rutier în Buzău

Trei persoane, între care doi adolescenţi, au fost rănite, joi dimineaţă, după ce maşina în care se aflau a derapat, pe fondul vitezei şi al carosabilului acoperit cu polei, a ieşit de pe şosea, şi a lovit de doi copaci de pe marginea şoselei. Accidentul a avut loc în judeţul Buzău.

RomaniaTV.net
22 feb. 2018, 07:24
Trei persoane, între care doi adolescenţi, rănite într-un accident rutier în Buzău

Accidentul a fost provocat de o femeie de 43 de ani din Brăila, care circula cu un autoturism pe DN 2B pe direcţia Brăila către Buzău. În dreptul localităţii buzoiene Cilibia, pe fondul neadaptării vitezei la carosabilul acoperit cu polei, a pierdut controlul volanului şi a ieşit cu maşina în afara drumului, lovind succesiv doi copaci de pe marginea şoselei.

În urma accidentului, şoferiţa, dar şi doi adolescenţi de 16 şi 17 ani, cu totii din Braila, au fost răniţi, în starea cea mai grava fiind femeia. Toate victimele au fost transportate la spitalul din Buzău, iar poliţiştii au întocmit dosar penal.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Buzău, în starea cea mai gravă este femeia, în timp ce adolescenţii au traumatisme care nu le ar pune viaţa în pericol.