Trei persoane şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier pe DN 15, în Defileul Topliţa-Deda

Trei persoane, între care şi un copil, şi-au pierdut viaţa, luni, într-un accident rutier petrecut în Defileul Topliţa-Deda, între localităţile Stânceni şi Ciobotani, după ce un autoturism s-a tamponat de un autocamion.

RomaniaTV.net
26 aug. 2019, 12:46
Trei persoane şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier pe DN 15, în Defileul Topliţa-Deda

Un nou accident tragic în România. „Astăzi (luni-n.r), în jurul orelor 12,45, pe DN 15 E578, la km 165+250 m, între localităţile Stânceni şi Ciobotani, s-a produs un grav accident de circulaţie. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, se pare că şoferul unui autoturism înmatriculat provizoriu în judeţul Mureş, care se deplasa pe direcţia Reghin-Topliţa, ar fi pătruns pe sensul opus de circulaţie, unde a intrat în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule, înmatriculat în judeţul Harghita, care circula din sensul opus. În urma accidentului, din nefericire a rezultat decesul a trei persoane, respectiv a conducătorului autoturismului şi a altor doi pasageri aflaţi în autoturismul condus de acesta, o femeie şi un minor”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş, scrie agerpres.ro.

Citeşte şi Accident cu patru maşini pe E85 în Buzău. Patru persoane sunt rănite

Potrivit IPJ Mureş, traficul este în continuare restricţionat, iar poliţiştii se află la faţa locului pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului.