Trei poliţişti au bătut un tânăr ca să impresioneze o fată

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj cercetează trei polițiști acuzați de purtare abuzivă, despre care un tânăr din Craiova susține că i-au rupt un picior, după ce unul dintre ei a vrut să-i rețină permisul de conducere doar pentru a-și impresiona colega.

RomaniaTV.net
02 nov. 2016, 06:19
Trei poliţişti au bătut un tânăr ca să impresioneze o fată

Plângerea pentru purtare abuzivă a fost formulată împotriva a doi agenți de la Rutieră și a unuia de la Secția 4 Poliție Craiova, potrivit Mediafax.

Reclamantul a făcut, inițial, sesizare la Parchetul local și la Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Dolj, iar cauza a ajuns acum pe masa procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj.

„Se fac cercetări pentru purtare abuzivă. Dosarul este în lucru la procurorul de caz”, a declarat, astăzi, procurorul Magda Bădescu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

IPJ Dolj a suspendat cercetările în acest caz, până la soluționarea dosarului de la Parchet.

Craioveanul Mihai Dăogaru susține că, în seara zilei de 4 octombrie, a fost oprit în trafic de un echipaj de Poliție, în zona Gării Craiova. El afirmă că unul dintre agenți a vrut să îi rețină permisul de conducere pentru nerespectarea indicațiilor polițistului, iar când a refuzat, pe motiv că este un abuz, a fost încătușat. Ulterior, tânărul a fost dus la Secția 4 Poliție Craiova unde, spune el, a fost lovit cu pumnii și picioarele de oamenii legii.

„Mi-a spus că îmi reține permisul de conducere pentru nerespectarea indicațiilor polițistului. Era cu o fată agent și a vrut să o impresioneze. I-am spus că este un abuz și că nu sunt de acord să semnez procesul verbal. Atunci a chemat un alt echipaj de poliție și m-au încătușat fără să fac nimic. M-au dus la Secția 4 de Poliție și acolo m-au lovit cu pumnii și cu picioare. Am piciorul rupt în urma bătăii primite”, susține Mihai Dăogaru.

Tânărul a obținut certificat medico-legal de la Institutul de Medicină Legală din care rezultă că a avut nevoie de 20 de zile de îngrijiri medicale, însă vrea să-l prelungească deoarece încă are dureri la picior.

Citeşte şi Situaţie fabuloasă la Beclean. Un mecanic auto a fost bătut cu toba de eşapament