Trei poliţişti, răniţi în Bucureşti după ce autospeciala cu care erau în misiune s-a ciocnit cu un autoturism

Trei poliţişti au fost răniţi, duminică seara, după ce autospeciala în care se aflau şi care avea pornite semnalele acustice şi luminoase s-a ciocnit cu un autoturism, la intersecţia şoselei Berceni cu strada Turnu Măgurele din Bucureşti. Cei trei au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale, iar traficul rutieră în zonă a fost restricţionat.

01 dec. 2019, 19:06
Trei poliţişti, răniţi în Bucureşti după ce autospeciala cu care erau în misiune s-a ciocnit cu un autoturism

Potrivit Brigăzii Rutiere, un accident rutier a avut loc, în jurul orei 20.00, în intersecţia şoselei Berceni cu strada Turnu Măgurele, fiind implicată o autospecială de poliţie.

„Conducătorul autospecialei, care se deplasa în regim prioritar, cu semnalele optice şi acustice în funcţiune, se deplasa pe sos.Berceni, iar când a ajuns la intersecţia cu str.Turnu Măgurele a intrat in coliziune cu un alt autovehicul care circula pe str.Ion Iriceanu dinspre sos.Olteniţei către bd.Alexandru Obregia. Din accident a rezultat rănirea uşoară a conducătorului autospecialei şi a celor doi ocupanţi (poliţişti), care au fost transportaţi la spital in vederea acordării de îngrijri medicale”, arată Brigada Rutieră.

Poliţiştii fac cercetări la locul accidentului pentru a se stabili cauzele şi condiţiile producerii accidentului rutier.

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate pe sensul de mers către Piaţa Sudului, aplicându-se restricţii de circulaţie sub îndrumarea poliţiştilor rutieri.