Trei SCHIMBĂRI UTILE din iOS 6

iOS 6 este o noua versiune a sistemului de operare ce ruleaza pe toate versiunile de iPhone, iPod Touch lansate in ultimii 3 ani si cele mai noi doua modele de iPad. Creat de Apple, noul SO este primul pas semnificativ in distantarea de servicii Google precum YouTube sau Google Maps. Cu functii noi, schimbari utile sau estetice, noul iOS 6 nu este o revolutie, dar reuseste sa fie un pas in directia corecta pentru Apple.

RomaniaTV.net
26 sept. 2012, 08:47
Trei SCHIMBĂRI UTILE din iOS 6

Vezi mai jos cateva functii din iOS 6 pe care chiar le puteti folosi:

Noul App Store. Nu putem inca cumpara filme de pe iTunes in Romania, ca de altfel in alte multe tari europene, insa ne putem bucura de cheltuit bani pe muzica, aplicatii, carti sau reviste. Cu iOS 6 toate magazinele virtuale Apple au beneficiat de un facelift. Interfata este mai prietenoasa, icoanele si capturile din aplicatii sunt mai mari, iar ferestrele de preview acum plutesc peste alte icoane. Partea de instalare a update-urilor se petrece fara sa sariti din AppStore si nu mai sunteti obligat sa introduceti parola la fiecare instalare de aplicatie sau update. Aceasta afirmatie este valabila si in cazul in care aveti instalate pe un singur dispozitive aplicatii de pe mai multe conturi de AppStore.

Noua interfata de apelare. In noua versiune a sistemului de operare iOS, Apple a imbunatatit semnificativ modul in care putem sa raspundem, sau mai bine zis, sa nu raspundem la telefon. Pe langa clasicul slide to answer, pe care acum il vedem pe foarte multe smartphone-uri, printr-un slide in sus al respectivei sectiuni beneficiem de mai multe optiuni. Putem raspunde rapid cu un mesaj predefinit sau putem, printr-o atingere, sa configuram iPhone-ul sa ne aminteasca de acest apel pe care l-am ignorat peste o ora sau cand am plecat de la locatia respectiva. Aceasta din urma este o functie foarte utila. Am folosit-o de cateva ori si te incearca un sentiment deosebit cand iesi dintr-un bar si dupa 10 metri de mers pe jos telefonul iti aduce aminte sa-ti suni prietena.

Aplicatia Mail. Toate iDevice-urile sunt dispozitive perfecte pentru email iar in iOS 6 aceasta functie a beneficiat de un upgrade semnificativ. Pentru a verifica daca ati primit emailuri noi, de acum este suficient sa trageti de pagina cu casute de email in jos. Daca aveti mai multe casute de email, si o lista de persoane importante, in sectiunea VIP a aplicatiei Mail puteti centraliza toate mailurile de la una sau mai multe persoane. In plus, pe langa faptul ca interfata pare mai aerisita acum este suficient sa tineti degetul cateva secunde intr-un spatiu liber al unui mail pentru a insera clipuri video sau poze.

Citeşte mai mult pe playtech.ro