Trei şefi din MAI, petrecere cu interlopii la ziua fostei iubite a „ucigaşului cu Ferrari”. Femeia are şi ea dosar penal VIDEO

Trei șefi din Ministerul de Interne apar într-o înregistrare video din 2017 în timp ce-i cântă "La mulți ani!", alături de membri ai lumii interlope din Timișoara, unei inculpate trimisă în judecată de DNA pentru cumpărare de influență. Comisarul șef Daniel Drăguța, împuternicit la comanda Poliției Municipiului Timișoara, adjunctul acestuia, subcomisarul Ionel Iacobescu, și comisarul șef Iliuță Cumpănașu, adjunctul șefului Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara, sărbătoresc alături de Jean Crihan și Ștefan Kerekeș la ziua Iasminei Popovici.

23 mai 2019, 09:13
Trei şefi din MAI, petrecere cu interlopii la ziua fostei iubite a „ucigaşului cu Ferrari”. Femeia are şi ea dosar penal VIDEO

Daniel Drăguța, comisar şef, a devenit celebru după ce a susținut că nu există grupări interlope în Timișoara și că „așa numiții interlopi sunt monitorizați de poliție. Dacă un autointitulat interlop va trece pe roșu, va fi oprit de poliție.Timișoara nu este condusă de interlopi, ci de cetățeni ai urbei și de polițiști”, scrie pressalert.ro.

Jean Crihan a fost implicat în scandalul de la clubul „Lepa Brena” când l-a lovit pe liderul interlop Sorin Udrea, iar ulterior, în martie 2014, a fost împușcat cu două focuri de pistol, în plină zi, într-o piaţă din localitate.

Ștefan Kerekeș a fost implicat împreună cu alți suspecți în tâlhărirea unei bătrâne din Viena, de la care au luat 20 de kilograme de aur. Ulterior, a fost prins de autoritățile sârbe după ce autoritățile din Austria au emis pe numele său un mandat internațional de arestare.

CFR Cluj a sărbătorit titlul alături de LIDERI INTERLOPI. La petrecere a fost şi Vasile Dâncu

Iasmina Popovici a fost trimisă în judecată de DNA pentru cumpărare de influență într-un dosar în care este acuzată că a plătit pentru a-l scoate din arest pe prietenul său de atunci, Adrian Cocoană, cel care a ucis, în 2008, un tânăr după o cursă nebună cu un Ferrari prin centrul Timișoarei, apoi a fugit de la fața locului. Conform procurorilor „în cursul lunii decembrie 2008, inculpatul Roșianu Gigel, prin intermediul numiţilor Hristea Bogdan şi Huc Alin Ciprian, dar şi a altor persoane neidentificate, a pretins de la inculpata Popovici Iasmina suma de 50.000 euro. Banii respectivi au fost ceruți pentru ca, prin influenţa pe care pretindea că o avea asupra judecătorilor din cadrul Judecătoriei Craiova şi a celor din cadrul Tribunalului Dolj, inculpatul Roșianu Gigel să-i determine pe aceştia să dispună la primul termen de judecată punerea în libertate a prietenului inculpatei Popovici Iasmina, aflat în stare de arest preventiv”.

Comisarul șef Daniel Drăguța a explicat, după ce a văzut imaginile: „Iancu Popovici (n.r. – tatăl Iasminei Popovici) este nașul meu de cununie. Ne știm de foarte mulți ani. Noi stăteam într-o parte, cei de care îmi spuneți, interlopii, în altă parte a mesei. Se vede că nu erau cu noi. Jean Crihan era prietenul Iasminei atunci. Din câte îmi amintesc a venit mai târziu și a stat puțin. La o petrecere privată nu pot să-i spun eu pe cine să cheme. Nu am treabă cu problemele ei cu legea. Nu m-am băgat niciodată”.